CraftRise Launcher virüslü mü?

Daha fazla  
Şu an PC de son oyuncu Launcher var cr yuklemek istiyorum ama daha önce PC de o varken virüs vardı formatlamistik ama tabii ki başka oyunlarda yüklemiştim. O serverda oynamak istiyorum ama virüslü mü diye korkuyorum. Sizce?

PC çöker deneme benim PC Craft Rise yüzünden BSoD verip duruyordu bırakınca sorun çözüldü.

virüs değildir. Eskiden çok oynardım. Ve dosyalarını antivirüs uygulamalarında incelemiştim.

False-positive, virüs değil. Bayağı kullanıcısı var.

Korsana hayır, virüssüz.
Bu Minecraft için geçerli değil. En popüler Türk Minecraft sunucularına erişmenin tek yolu korsana başvurmaktır. Bunu satışta olmayan oyuna korsan ile erişmek gibi düşünebilirsiniz. Bir esere orijinalden ulaşamazsanız kopyasına erişmek zorunda kalırsınız.

Son düzenleme:
Virüs olmasa da (ki güncel mining iddiaları vardı ne kadar doğrudur bilemem) aşırı optimizasyon özürlüsü bir clienttir Cr. OptiFine olmadan Forge Minecraft'ta 100 FPS alıyorsan Cr'de 70 FPS + ani donmalar olabilir. Bir örnekte hafif düşük bir PC ile çoğu oyunun kaydını 720p60FPS alabiliyorum ama Cr'de donmalar oluyor düşük olmayan bir bilgisayarı bile donmadığı olsa da gereksiz fazla yoruyor. Launcher dayatmalı korsan Türk sunucular yerine Pikanetwork Blocksmc Hypixel gibi sunuculara Forge'la 1 2 mod kurup girmenizi ya da optimizasyonu iyi olan bir clientle girmenizi tavsiye ederim. Benim için LabyMod daha iyi çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…