Craftrise Launcher'da Alt Tab atınca mavi ekran hatası

LawLost

Decapat
Daha fazla  
Bugün Craftrise Launcher'da oynarken Alt Tab attığımda iki kere mavi ekran sorunuyla karşılaştım. İnternette araştırdığımda mavi ekran sorunu virüs veya ısınmadan kaynaklı oluyormuş, sistemim GTX 1050 Ti 16 GB RAM 516 GB SSD'ye sahip Minecraft'ta zorlanacağını düşünmüyorum. Bu mavi ekran sorunuyla daha önce bir kez karşılaşmıştım o da CS:GO oynarkendi daha sonra hiç başıma gelmemişti ta ki bugüne kadar, virüs taraması yaptım temiz çıktı bu arada. Bu sorunun çözümünü bilen var mıdır?

Sorunun çözümünü siz minidump dosyalarınızı paylaşmadan önce asla bilemeyiz. Aşağıdaki rehbere göre minidump dosyanızı paylaşır mısınız?

Sorunun çözümünü siz minidump dosyalarınızı paylaşmadan önce asla bilemeyiz. Aşağıdaki rehbere göre minidump dosyanızı paylaşır mısınız?

Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp güncel sürücü kurun bakalım işe yarayacak mı? Sorunun ana kaynağı bu çünkü.

Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp güncel sürücü kurun bakalım işe yarayacak mı? Sorunun ana kaynağı bu çünkü.

Biraz konudan sapmış gibi olacak ama pc me bir program kurarken pcacceleratepro ve Idle Buddy diye iki tane program kuruldu bunlar virüs programlarıymış bende güvenli modu açıp kaldırdım sonra kapattım güvenli modu. Çalışan uygulamalar kısmındada gözükmüyor, pc ye kalıcı bir hasar verir mi bunlar ?

Bu konu hakkında pek bilgim yok bunu "Güvenlik" kategorisinde bir konu açarak öğrenebilirsiniz. Güvenlik benim uzmanlık alanım olmadığından dolayı bir şey diyemem ama şimdiden belirteyim diyecekleri şey de zaten "Kaspersky ile Malwarebytes ile tam tarama yapın." olacaktır.

Bu konu hakkında pek bilgim yok bunu "Güvenlik" kategorisinde bir konu açarak öğrenebilirsiniz. Güvenlik benim uzmanlık alanım olmadığından dolayı bir şey diyemem ama şimdiden belirteyim diyecekleri şey de zaten "Kaspersky ile Malwarebytes ile tam tarama yapın." olacaktır.
Tamam teşekkürler, güvenlikte sayfa açtım ve belki bu mavi ekran sorunu da çözülür bu sayede bu arada geforce experienceden girip baktığımda en güncel sürüm var diyordu yani yazılım güncellemesi değil.

Bugün Craftrise Launcher'da oynarken Alt Tab attığımda iki kere mavi ekran sorunuyla karşılaştım. İnternette araştırdığımda mavi ekran sorunu virüs veya ısınmadan kaynaklı oluyormuş, sistemim GTX 1050 Ti 16 GB RAM 516 GB SSD'ye sahip Minecraft'ta zorlanacağını düşünmüyorum. Bu mavi ekran sorunuyla daha önce bir kez karşılaşmıştım o da CS:GO oynarkendi daha sonra hiç başıma gelmemişti ta ki bugüne kadar, virüs taraması yaptım temiz çıktı bu arada. Bu sorunun çözümünü bilen var mıdır?
Bende alt+tab atınca pc donuyor imleç falan hareket etmiyor sonra düzliyor sende de bu sorun var mı ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı