CraftRise mining şüphesi

Sitelerinde hiçbir yerde "Minecraft" veya "Mojang" ismini barındırmayıp "Türkiye'nin en yenilikçi ve en etkileşimli oyunu" diye Minecraft'ı sahiplenen bir sunucudan her şey beklenir (mining olayına pek ihtimal vermesem de).


 
1 yıl önceki konu,CraftRisee açıklama yaptı diye hatırlıyorum. Virüs yok.
Tam açıklamayı atabilir misiniz?
Sadece YouTube kanalına yorum atıldığını biliyorum.
Bunu da bana demen saçma oldu biraz adamlar sunucuyu geliştirmek için çırpınıyor. Üstüne bu saçmalıklar ile mi uğraşsın?
Tedbirimi almam gerek. Yeni bir sistem aldım, ekran kartını böyle bir şeyle ziyan etmek istemem hocam. Sadece tedbir amaçlı soruyorum.
 
Evet önceden Minecraft altında sunucuya katılınıyordu. Şimdi tamamen bağımsız Minecraft'ı Crack bir şekilde kullanan bir şirket.

Ben yine de testimi yapacağım, bilgisayar yeni bakalım anormal bir durum olacak mı? Bazı programlar ile arkada çalışan programları inceleyeceğim. Buraya da yazarım.
 

Adamlar bu işten para kazanıyor değil mi niye para kaynağını riske atsın? Ayrıca Minecraft oynayan kitlenin neredeyse hepsinin bilgisayarı iyi olmadığı için mining imkansız zaten uydurma şeylere inanmayın.
 
1 yıl önceki olay hocam hatırlamıyorum hangi videoydu. Hemde para verip sistem almışsınız bu kadar korkaksanız 200TL verin oynayın orijinal MC.
Olay sadece tek bir kişiyi ilgilendirmiyor ama. Ayrıca orijinale sahibim.
 

İçiniz rahat olsun herhangi bir sıkıntı oluşmaz.
 
Adamlar senin bilgisayarından 10 kuruş para kazanmak için neden itibarını zedelesin? Orijinale sahipsen neden CR oynuyorsun?
Orijinal olan bir oyun, sunucu değil. Cr ise bir sunucu. Eskiden orijinal launcherdan giriyordum sunucuya ama şimdi bağımsız bir .exe'ye dönüştü.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…