jweza Picopat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #1 Oynuyorduk o bırakınca ben de bıraktım şu an komple silmek istiyorum, nasıl silebilirim? Not: Denetim masasında gözükmüyor.
Oynuyorduk o bırakınca ben de bıraktım şu an komple silmek istiyorum, nasıl silebilirim? Not: Denetim masasında gözükmüyor.
Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.208 Çözümler 5 23 Mayıs 2025 #2 jweza dedi: Oynuyorduk o bırakınca ben de bıraktım şu an komple silmek istiyorum, nasıl silebilirim? Not: Denetim masasında gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller ile kaldırabilirsin hocam. Artı 0 Eksi
jweza dedi: Oynuyorduk o bırakınca ben de bıraktım şu an komple silmek istiyorum, nasıl silebilirim? Not: Denetim masasında gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller ile kaldırabilirsin hocam.
Ardarsln7 Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #3 jweza dedi: Oynuyorduk o bırakınca ben de bıraktım şu an komple silmek istiyorum, nasıl silebilirim? not: Denetim masasında gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Windows+r komutu ile çalıştırı açın. Gelen bölmeye %appdata% yazın. Sonra en üstte Cr ve .minecraft dosyası olur her ikisini de silin böylelikle dosyadan kurtulmuş olursunuz. Artı 0 Eksi
jweza dedi: Oynuyorduk o bırakınca ben de bıraktım şu an komple silmek istiyorum, nasıl silebilirim? not: Denetim masasında gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Windows+r komutu ile çalıştırı açın. Gelen bölmeye %appdata% yazın. Sonra en üstte Cr ve .minecraft dosyası olur her ikisini de silin böylelikle dosyadan kurtulmuş olursunuz.
grant Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.028 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 550 4GB | i3 10100f | 8GB DDR4 3200Mhz ram | MSI H510M-A PRO Cinsiyet Erkek Meslek Vatandaş 23 Mayıs 2025 #4 %appdata% içinde .craftri$e var silersen gider. Artı 0 Eksi