CraftRise sızıntısından sorun çıkar mı?

burk19

Hectopat
Cra*tRise'ye bir mail ile kayıt olmusum. Sızıntı olduğunu biliyoruz. Benim o maile kayıtlı LoL hesabım var. Ama o mail hesabında kayıtlı şifrem yok. LoL hesabımı başka maile taşıyabilir miyim, taşımalı mıyım?

Tasimalisin kesinlikle için rahat olur.

Son düzenleme:
Eğer şifrelerinizi değiştirdiyseniz rahat olabilirsiniz, hesabınızı taşımanıza vb. gerek yok.

Eğer şifrelerinizi değiştirdiyseniz rahat olabilirsiniz, hesabınızı taşımanıza vb. gerek yok.

Hocam iyi ki boş bir mail ile hesap açmışım craftr*sede. Şifreleri değiştirdim zaten o mailde önemli olan bir LoL hesabım var. Ve Google'a hiç şifremi kaydetmedim.

Hocam iyi ki boş bir mail ile hesap açmışım craftr*sede. Şifreleri değiştirdim zaten o mailde önemli olan bir LoL hesabım var. Ve Google'a hiç şifremi kaydetmedim.
gardasım ilk yapman gereken gidip lole ticket acıp değiştirme talebinde bulunmak 2 gün icerisinde değiştiriyorlar bende yapmıştım

Benim Craft-ise e-postamda bir sürü farklı hesabım kayıtlı ne sıkıntısı oldu? Önemli bir şey mi?

Benim craft-ise e-postamda bir sürü farklı hesabım kayıtlı ne sıkıntısı oldu? Önemli bir şey mi?

Hocam bilgiler sızmış. Şifrelerinizi değiştirin derim.

Gardasım ilk yapman gereken gidip LoL'e ticket acıp değiştirme talebinde bulunmak 2 gün icerisinde değiştiriyorlar bende yapmıştım.

Ayarlardan yapılıyordu sanırım. Ama hocam benim o Gmail'ime bağlı şifrem yok. LoL hesabımın şifresini değiştim. Gerek var mı ki? Gmail'e şifre kaydetmediğim için sorun olmaz sanırım? @colugav

Son düzenleme:

Ayarlardan yapamıyorsun diye biliyorum artık Gmail'e şifre kaydetmediysen bile bulurlar Riot e-posta atabiliyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…