Arkadaşlar daha önceden SonOyuncu oynuyordum. Bir gün yine gireyim dedim birden böyle ekran F1 basmışım gibi oluyor gidip geliyor. Envanterim, elimdeki itemler falan hepsi. Craftise'da ise ESC tuşuna basınca her şey beyaz oluyor. Ekrandaki koordinat göstergesini falan kapatmak istiyorum fakat görmediğim için yapamıyorum. Craftrise'deki hatanın ekran fotoğrafı.
Korsana girer mi bilemiyorum. Çünkü sadece o serverlara girilebiliyor bahsettiği launcherlarda. Çözüme gelecek olursak .minecraft klasörünü silip tekrar girmeyi deneyiniz. Olmazsa Launcherları silip tekrar yükleyin.
Arkadaşım forumda bazı moderatörler izin veriyor bazıları kabul etmiyor moderatörün insafına kalmış. Ve evet solo oynayamadığınız için korsana girmez craftrise.
Burada size ekmek yok gidin başka yerde duyarınızı kasın. Arkadaş yardım istiyor siz konuyu kirletiyorsunuz anca.
Arkadaşım forumda bazı moderatörler izin veriyor bazıları kabul etmiyor moderatörün insafına kalmış. Ve evet solo oynayamadığınız için korsana girmez craftrise.
Burada size ekmek yok gidin başka yerde duyarınızı kasın. Arkadaş yardım istiyor siz konuyu kirletiyorsunuz anca.