5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 23 Ekim 2023 #11 Satmıyor, direkt çaldırıyor Şifreleri bile şifreli tutmuyorlarmış.
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2023 #12 505552 dedi: Satmıyor, direkt çaldırıyor şifreleri bile şifreli tutmuyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Oynanmıyor galiba ben bile bırakalı 3 senden fazla oldu. Edit: Idc Games benim de bilgileri sızdırmış(Zula)
505552 dedi: Satmıyor, direkt çaldırıyor şifreleri bile şifreli tutmuyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Oynanmıyor galiba ben bile bırakalı 3 senden fazla oldu. Edit: Idc Games benim de bilgileri sızdırmış(Zula)
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 24 Ekim 2023 #13 Arkadaşlar. 105993 dedi: Leak yemişti kullandığın maili buradan kontrol et. Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach Have I Been Pwned allows you to search across multiple data breaches to see if your email address or phone number has been compromised. haveibeenpwned.com Genişletmek için tıkla... Evet hocam leak yemiş. Hatta leak raporu bile GitHub'da görünüyor şifresini değiştirmeyenler hesap gg o zaman. (veri dosyası) Angarya_messi dedi: Oynanmıyor galiba ben bile bırakalı 3 senden fazla oldu. Edit: Idc Games benim de bilgileri sızdırmış(Zula) Genişletmek için tıkla... Hocam o Zula mıydı cidden? Zula hesabım 7 senelik ıdc Games diye bir şey duymadım. Lokum Games madybyte filan vardı zamanında. w1llard dedi: Ben de şimdi baktım bende de Craft Rise çıktı, oysaki neredeyse 3 yıldır oyuna girmiyorum. Genişletmek için tıkla...
Arkadaşlar. 105993 dedi: Leak yemişti kullandığın maili buradan kontrol et. Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach Have I Been Pwned allows you to search across multiple data breaches to see if your email address or phone number has been compromised. haveibeenpwned.com Genişletmek için tıkla... Evet hocam leak yemiş. Hatta leak raporu bile GitHub'da görünüyor şifresini değiştirmeyenler hesap gg o zaman. (veri dosyası) Angarya_messi dedi: Oynanmıyor galiba ben bile bırakalı 3 senden fazla oldu. Edit: Idc Games benim de bilgileri sızdırmış(Zula) Genişletmek için tıkla... Hocam o Zula mıydı cidden? Zula hesabım 7 senelik ıdc Games diye bir şey duymadım. Lokum Games madybyte filan vardı zamanında. w1llard dedi: Ben de şimdi baktım bende de Craft Rise çıktı, oysaki neredeyse 3 yıldır oyuna girmiyorum. Genişletmek için tıkla...
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 24 Ekim 2023 #14 Bende sadece Craft Rise ve Wattpad bulunuyor. Craft Rise için de bir ara veriler çalındı diyorlardı o sırada bizim veriler de gitmiş demek ki. Bu arada Craft Rise'ı birleşik yazmama izin verilmiyor neden anlamadım
Bende sadece Craft Rise ve Wattpad bulunuyor. Craft Rise için de bir ara veriler çalındı diyorlardı o sırada bizim veriler de gitmiş demek ki. Bu arada Craft Rise'ı birleşik yazmama izin verilmiyor neden anlamadım
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2023 #15 proyic dedi: Hocam o Zula mıydı cidden? Zula hesabım 7 senelik ıdc Games diye bir şey duymadım. Lokum Games madybyte filan vardı zamanında. Genişletmek için tıkla... Türkiye versiyonu için değil de Avrupa versiyonunun bilgileri sızmış galiba. Yani daha önce VPN açıp Avrupa hesabı oluşturmayı denemiş olabilirsiniz.
proyic dedi: Hocam o Zula mıydı cidden? Zula hesabım 7 senelik ıdc Games diye bir şey duymadım. Lokum Games madybyte filan vardı zamanında. Genişletmek için tıkla... Türkiye versiyonu için değil de Avrupa versiyonunun bilgileri sızmış galiba. Yani daha önce VPN açıp Avrupa hesabı oluşturmayı denemiş olabilirsiniz.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 25 Ekim 2023 #16 Dark web de insanların craft Rise bilgileri dolanıyor. Geçen Dark web forumlarında görmüştüm. Şifrenizi değiştirin.
Dark web de insanların craft Rise bilgileri dolanıyor. Geçen Dark web forumlarında görmüştüm. Şifrenizi değiştirin.
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 26 Ekim 2023 #17 Angarya_messi dedi: Türkiye versiyonu için değil de Avrupa versiyonunun bilgileri sızmış galiba. Yani daha önce VPN açıp Avrupa hesabı oluşturmayı denemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam 2017 seneleri denemiştim
Angarya_messi dedi: Türkiye versiyonu için değil de Avrupa versiyonunun bilgileri sızmış galiba. Yani daha önce VPN açıp Avrupa hesabı oluşturmayı denemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam 2017 seneleri denemiştim