Zaten bu olay 1 yıl önce olmuştu. Ben de o zamanlar aktif cr*ftrise oynuyordum ve oyun içinde benim hesaba giriş yapmışlardı ve içinden en az 1000 liralık itemleri çalmışlardı. Hemen gmailimin şifrelerini değiştirdim ve şuan bana bir zararı dokunmuyor.
Cr*ftrise'daki şifreniz ile gmailinizin şifresi aynıysa sıkıntı arkadaşlar. Hemen gmailinizin şifresini değiştirin.
Ayrıca bir şey soracağım. Sosyalde cr*ftrise yazılması yasak. Siz nasıl yazıyorsunuz
Arkadaşlar bu olayı yaşayan binlerce kişi var nedenini açıklayacak biri var mı bir site açığımı yani neden herkesin hesabı çalınıyor normal değil çünkü bilgili olan birisi var mı yoksa Craft Rise'nin kurucusu verilerimi sattı Dark web e o kadar o hesap için uğraşmıştım boşa gitti.
Arkadaşlar bu olayı yaşayan binlerce kişi var nedenini açıklayacak biri var mı bir site açığımı yani neden herkesin hesabı çalınıyor normal değil çünkü bilgili olan birisi var mı yoksa Craft Rise'nin kurucusu verilerimi sattı Dark web e o kadar o hesap için uğraşmıştım boşa gitti.
Hocam bu olay yeni degil, yaklasik 1.5-2 yili var herhalde. Craft Rise guzel server ancak cok hile var, oyundan sogudum. Ben kendilerinin sattigini dusunuyorum. Ne kadar calindigini soyleselerde.