Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlarımla CraftRise video çekmek istiyorum fakat nasıl onların sesini ve kendi sesimi bir de videoyu hangi uygulamadan çekeceğimi bulamadım. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen yazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2022
Arkadaşlarımla CraftRise video çekmek istiyorum fakat nasıl onların sesini ve kendi sesimi bir de videoyu hangi uygulamadan çekeceğimi bulamadım. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen yazsın.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 4 Temmuz 2022 #2 OBS hocam, OBS. YouTube'dan rehberleri izleyerek yapabilirsiniz.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.526 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 4 Temmuz 2022 #3 Ekran kartın NVIDIA ise GeForce Experience'tan yapabilirsin
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #4 Glade dedi: OBS hocam, OBS. YouTube'dan rehberleri izleyerek yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Birisine sormuştum OBS de sıkıntı olur demişti ama gene size sormak istedim.
Glade dedi: OBS hocam, OBS. YouTube'dan rehberleri izleyerek yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Birisine sormuştum OBS de sıkıntı olur demişti ama gene size sormak istedim.
AghayevElmin Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Yer Azerbaycan, Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 4 Temmuz 2022 #5 OBS sistemin iyi ise öneririm.Başka da bandicam lisans yoksa boş.
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #6 F4T1H dedi: Ekran kartın NVIDIA ise GeForce Experience'tan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... NVIDIA ama ekran kartım ekran kaydı desteği yok.
F4T1H dedi: Ekran kartın NVIDIA ise GeForce Experience'tan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... NVIDIA ama ekran kartım ekran kaydı desteği yok.
AghayevElmin Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Yer Azerbaycan, Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 4 Temmuz 2022 #7 Llllaaass dedi: NVIDIA ama ekran kartım ekran kaydı desteği yok. Genişletmek için tıkla... OBS mecbur ama kasa bilir hata sistemin düşükse kayıt sırasında error verir kayd eder fakat 1 fps ile
Llllaaass dedi: NVIDIA ama ekran kartım ekran kaydı desteği yok. Genişletmek için tıkla... OBS mecbur ama kasa bilir hata sistemin düşükse kayıt sırasında error verir kayd eder fakat 1 fps ile
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #8 AghayevElmin dedi: OBS mecbur ama kasabilir hata sistemin düşükse kayıt sırasında error verir kayd eder fakat 1 FPS ile. Genişletmek için tıkla... Denemiştim kasmıyordu.
AghayevElmin dedi: OBS mecbur ama kasabilir hata sistemin düşükse kayıt sırasında error verir kayd eder fakat 1 FPS ile. Genişletmek için tıkla... Denemiştim kasmıyordu.
AghayevElmin Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Yer Azerbaycan, Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 4 Temmuz 2022 #9 Llllaaass dedi: Denemiştim kasmıyordu. Genişletmek için tıkla... tamamdır o zaman rahatlıkla kullanın
Llllaaass dedi: Denemiştim kasmıyordu. Genişletmek için tıkla... tamamdır o zaman rahatlıkla kullanın
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.227 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #10 Camtasia kullanabilirsin ya da Bandicam. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2022