CraftRise vs SonOyuncu vs Hypixel

Türk sunucularını küçük düşürme gibi bir amacım yok. Eğer öyle bir amacım olsaydı eleştirirdim değil mi? Ayrıca benim yapacağım hareketi benden iyi bilemezsin. Sanki kahinmiş gibi konuşuyorsun. Bu kadar saçmalamayı nereden öğrendin acaba merak ettim. Sizin gibileri çok iyi biliyorum. Sürüsünüz. Her şeyi bildiğinizi, karşı taraftaki kişinin aklını okuduğunuzu zannediyorsunuz. Fakat hiçbir şey bilmiyorsunuz. Bildiğinizi zannedip saçmalıyorsunuz.

"Türk sunucusu işte ne beklersin" dememin sebebi ise bugüne kadar minecraft oyununda türklerin bir adet bile doğru düzgün sunucusu olmaması. Anladın? Yazarken zaten kullanmıyorsun, onu anladım. Bari okurken kullan şu aklını.

Hypixel'in Bedwars'u.
Craftrise'ın Skywars'u.
SonOyuncu'nun da Bedwars'u.
Skywars konusunda Hypixel öncü. SonOyuncu dediğiniz sunucu da Hypixel'in Bedwars pluginlerini kullanıyor.

Hypixel'de lag sorunu var 10 ping gösteriyor 180 ping alıyorsun bunu da hatırlatayım.

Hypixel'de lag sorunu var 10 ping gösteriyor 180 ping alıyorsun bunu da hatırlatayım.
180 ping benim için hiç sorun değil, oyun yine oynanabiliyor. Fakat özellikle de akşam saatlerinde ping sürekli 600-700'lere fırlamaya başlıyor. Haliyle oyun oynanmaz hale geliyor. Hatta ping fırlamasını da geçtim, oyun bildiğiniz tamamen donuyor ve 2-3 saniye sonra geliyor. Geldiğinde genellikle oyunda ölmüş oluyorum.

CraftRise ve SonOyuncu da özel Launcher kullandığı için olumlu yaklaşamıyorum. Zaten Türk sunucusu oldukları için de pek sevdiğim söylenemez. Ancak Hypixel'in de bu akşam saatlerinde çıkan Lag sorununu acilen çözmesi lazım.

Onun dışında oyum hala değişmedi, hala en iyi ve kaliteli Minecraft sunucusunun Hypixel olduğunu düşünüyorum. Lag sorunu da olmasa mükemmel olacak.

180 pingle bırak olta atmayı kartopu bile atamazsın belli ki oynayışlar farklı ben 20 ping alıyorum.

180 pingle bırak olta atmayı kartopu bile atamazsın belli ki oynayışlar farklı ben 20 ping alıyorum.
Rahatlıkla atabiliyorum. Başta oynayamasan da zamanla alışıyorsun. Hypixel'de 180 ping ile hiçbir sorun olmadan iyi PvP atabiliyorum.
Aksine 20 ping olan sunucularda ping farkı nedeniyle oynayamıyorum. Adamlar 20 ms gecikmeye inanılmaz alışmış ve rekt bile atamıyorum.

Hypixel tabii ki tartışmasız en iyisidir. Fakat sıralamaya koymak gerekirse Hypixel > SonOyuncu > Craftrise derim ben.

Hypixel derim ama SonOyuncu'nun bedwars ı da güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…