mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar 2 güne kadar CraftRise girebiliyordum. Bugün oynaya bastım ve karşıma bu hata çıktı. Çözümünü bilen varsa lütfen yazsın. Son düzenleme: 29 Ağustos 2021
Arkadaşlar 2 güne kadar CraftRise girebiliyordum. Bugün oynaya bastım ve karşıma bu hata çıktı. Çözümünü bilen varsa lütfen yazsın.
KS KS mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #11 Zeki Güven dedi: Çözümü bulabildiniz mi? Abi olmuyor ağır tilt oldum. Bulabildin mi çözümü? Genişletmek için tıkla... hayır Artı 0 Eksi
Zeki Güven dedi: Çözümü bulabildiniz mi? Abi olmuyor ağır tilt oldum. Bulabildin mi çözümü? Genişletmek için tıkla... hayır
Zeki Güven Centipat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #12 mrliam dedi: Zaten yeni format attığım için oraya yanaşacağımı düşünmem. Genişletmek için tıkla... Kanka Çözdüm Olayı Baya Uğraştım Ekran Kartı Driverini Güncellemen Gerekmiş Artı 0 Eksi
mrliam dedi: Zaten yeni format attığım için oraya yanaşacağımı düşünmem. Genişletmek için tıkla... Kanka Çözdüm Olayı Baya Uğraştım Ekran Kartı Driverini Güncellemen Gerekmiş
KS KS mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #13 Zeki Güven dedi: Çözümü bulabildiniz mi? Abi olmuyor ağır tilt oldum. Bulabildin mi çözümü? Genişletmek için tıkla... maalesef Artı 0 Eksi
Zeki Güven dedi: Çözümü bulabildiniz mi? Abi olmuyor ağır tilt oldum. Bulabildin mi çözümü? Genişletmek için tıkla... maalesef
Arda_Tasdemir Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #14 aynı sorun bendede var neden Dosya Ekleri 23232332.PNG 346,6 KB · Görüntüleme: 133 Artı 0 Eksi
KS KS mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #15 Zeki Güven dedi: Kanka çözdüm olayı bayağı uğraştım ekran kartı driverini güncellemen gerekmiş. Genişletmek için tıkla... Ben onu en başta denemiştim olmadı Artı 0 Eksi
Zeki Güven dedi: Kanka çözdüm olayı bayağı uğraştım ekran kartı driverini güncellemen gerekmiş. Genişletmek için tıkla... Ben onu en başta denemiştim olmadı
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #16 mrliam dedi: Ben onu en başta denemiştim olmadı Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücün yüklü mü? Artı 0 Eksi
mrliam dedi: Ben onu en başta denemiştim olmadı Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücün yüklü mü?
ceawyy Yoctopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #17 Ekran kartınızı güncelleyin arkadaşlar. Artı 0 Eksi
T techbudur Femtopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #18 Zeki Güven dedi: Çözümü bulabildiniz mi? Abi olmuyor ağır tilt oldum. Bulabildin mi çözümü? Genişletmek için tıkla... kanka bendedde minecraft, sonoyuncu , craftrise açılmıyo ya. yeni format atmıştık ondan snra oldu bu olanlar ceawyy dedi: Ekran kartınızı güncelleyin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... nasıl güncellicem Arda_Tasdemir dedi: aynı sorun bendede var neden Genişletmek için tıkla... bende daha farklı Zeki Güven dedi: Kanka Çözdüm Olayı Baya Uğraştım Ekran Kartı Driverini Güncellemen Gerekmiş Genişletmek için tıkla... nası güncelledi Dosya Ekleri ss.PNG 33,9 KB · Görüntüleme: 95 Artı 0 Eksi
Zeki Güven dedi: Çözümü bulabildiniz mi? Abi olmuyor ağır tilt oldum. Bulabildin mi çözümü? Genişletmek için tıkla... kanka bendedde minecraft, sonoyuncu , craftrise açılmıyo ya. yeni format atmıştık ondan snra oldu bu olanlar ceawyy dedi: Ekran kartınızı güncelleyin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... nasıl güncellicem Arda_Tasdemir dedi: aynı sorun bendede var neden Genişletmek için tıkla... bende daha farklı Zeki Güven dedi: Kanka Çözdüm Olayı Baya Uğraştım Ekran Kartı Driverini Güncellemen Gerekmiş Genişletmek için tıkla... nası güncelledi
L Lost_Phoneix Femtopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #19 SonOyuncu oynayabilirsin benim SonOyuncu oynuyorum. Hem 3 GB RAM harcarken SonOyuncu 1 ila 1.5 GB RAM harcıyor. Bence SonOyuncu daha hafif. Ama sen bilirsin. Artı 0 Eksi
SonOyuncu oynayabilirsin benim SonOyuncu oynuyorum. Hem 3 GB RAM harcarken SonOyuncu 1 ila 1.5 GB RAM harcıyor. Bence SonOyuncu daha hafif. Ama sen bilirsin.
KS KS mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #20 Yeni ekran kartı aldım sorun çözüldü Artı 0 Eksi