Oyunda yatak, bedwars lobisindeki karakterler (teleport olduğumuz) gözükmüyor. Bedwars lobisndeki "bedwars" yazısı ilginç görünüyor.
Not: Bazen olan bir şey ama olduğunda oyun performansım düşüyor.
Ben de biliyorum neyin ne olduğunu. Benim de premiumum var ve böyle yerlerde oynuyorum. Ne zaman Son Oyuncu ya da Craftrise konuları açılsa korsan kapsamına alınıp kapatılıyor. O yüzden uyardım.
Ben de biliyorum neyin ne olduğunu. Benim de premiumum var ve böyle yerlerde oynuyorum. Ne zaman Son Oyuncu ya da Craftrise konuları açılsa korsan kapsamına alınıp kapatılıyor. O yüzden uyardım.
Ben de korsan oynamayın diyenlerden, korsan düşmanı olanlardan filan değilim. Zamanında çok korsan oyun oynadık. Technopat'ta yasak olduğu için böyle diyorum. Oynayan oynasın arkadaşım kızgın atmanın manası ne? Konu kapatılabilir diye dedim. Ben de her gün Craftrise'de, Sonoyuncu'da oynuyorum yani.
Birisi Craftrise'de oynuyorsa %80 ihtimalle premiumu yoktur. O yüzden korsan olabilir diye söylüyorum. Değilse kendisi açıklar zaten ne gerek var bu kadar konuşmaya?
Minecraft kendisi izin veriyor ücretsiz sunuculara. Eğer bir konu hakkında bilginiz yok ise, başka kullanıcılara yaranmak için her konuya ''korsana destek yok'' yazmayacaksın!