Craftrise'daki veriler nasıl silinebilir?

VuruldunCikk

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar bu foruma yazmayalı uzun zaman oluyor ancak malum sunucu sağolsun geri dönmemi sağladı.
Biliyorsunuz bu sunucu verileri ikide bir sızdırıyor bu yüzden bir sürü uygulamada giriş yaptığım ana Gmail hesabımı sürekli tehlikeye atıyor. Dark Web taramasında şifre vesaire sızdırdığı gözüküyor. Bu yüzden hesabımı sildirmek için desteğe de yazdım Mail de yazdım en ufak bir dönüş bile yok. Sunucularına yazdım, bekle dediler 1 sene bile bekledim ancak nafile. Verilerimin bu yerde olmasını istemiyorum. Nereye yazacağımı bilemedim. Sorunum çözülmese de en azından birkaç insan kayıt olmaktan vazgeçer. Önceden severek oynadığım yerden şimdi tiksiniyorum. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum destek ekipleri böyle olduğu sürece. Arkadaş madem verileri tutamıyorsun bir zahmet hesabı silme ayrıcalığı tanı.

Sızan sızmış hocam şu an bilgileriniz CraftR*se'den silinse ne olur :D. Zaten CraftR*se şifreniz e-posta şifrenizle aynı değilse bir şey olacağını sanmıyorum.

Sızan sızmış hocam şu an bilgileriniz CraftR*SE'den silinse ne olur :D. Zaten CraftR*SE şifreniz e-posta şifrenizle aynı değilse bir şey olacağını sanmıyorum.

Varlığı bile rahatsız ediyor. Ben gerekenleri yaptım, değiştirdim şifreleri belki birkaç tane kalmıştır ancak malum sunucu hesabımda olsun istemiyorum hiçbir şekilde.

Gördüğüm en kotu sunucu olabilir, Bitcoin muhabbeti açılınca tamamen sildim. Yeni bilgisayarimı aldığımdan beri 1 defa bile indirmedim. Sadece arada sırada Son oyuncu girerim.

Zamanında benimde mailime olmuştu bunlar Canva ve cr sagolsun. Yapacağın şey şu yeni bir Gmail aç banka , instagram vs önemli olan şeyleri o maile kaydet sonra yeni bir gmailde aç ondada nötr kalacağın bir tane daha aç onada güvenmediğim ama girmek istediğin için kullan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı