Crash Royale deste önerisi

Hokkabaz Gibiyim

Hectopat
Direk olmayan kartları attım o kartlar dışında hepsi var. Tek deste önermeyin. Aynı destede oynarsak bir süre sonra sıkılırım. Sıra sıra oynamak için. Destede bina veya iksir olursa güzel olur. Daha çok 2X geçince saldırmayı tercih ediyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-02-13-20-52-53-761_com.supercell.clashroyale.jpg
    Screenshot_2022-02-13-20-52-53-761_com.supercell.clashroyale.jpg
    124,4 KB · Görüntüleme: 208
Direk olmayan kartları attım o kartlar dışında hepsi var. Tek deste önermeyin. Aynı destede oynarsak bir süre sonra sıkılırım. Sıra sıra oynamak için. Destede bina veya iksir olursa güzel olur. Daha çok 2X geçince saldırmayı tercih ediyorum.
Kendi destem : Büyücü,mini pekka,tesla,goblin fıçısı,iskelet fıçısı,iskelet ordusu,hortum,kar topu.

iş yapıyor,5400'üm

Elit barbar, öfke, balon, cadı, mezar taşı, oklar veya çarp, yavru ejder, buz golemi. Çok iyi destedir kendisi. Her ne kadar arkadaşlarım alay etse de seviyorum. İnadına elit barbar öfke <3.

Gay destesi o xd.

2v2 modunda troll için kullanabilirsin: mega şövalye balon öfke dondurma çarpma normal şövalye büyücü klon.

Elit barbar, büyücü, tomruk, elektro büyücü, valkür, ayna, domuz binicisi, goblin fıçısı.
Çok işlevsel deste.

Balon, ejder, minyon sürüsü ile bir deste yapabilirsin. Temelde bunların olduğu destemi ufak ufak değiştire değiştire 5300 kupaya kadar kolayca geldim. Yüksek seviye kartlarını kullanmaya çalış. Bir de aileni seviyorsan, küfür yemeyi kendine konduramıyosan elit barbar, mega şövalye tarzı kartlarla oynama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı