S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 11 Mayıs 2019 #1 CrashFree 3 destekli anakarta sahibim. İşlemcim anakart tarafından yazılımsal olarak desteklenmediğinden BIOS güncellemesi yapamayacağım. Sistemin ilk açılışında CrashFree 3 ekranına ulaşabilir miyim?
CrashFree 3 destekli anakarta sahibim. İşlemcim anakart tarafından yazılımsal olarak desteklenmediğinden BIOS güncellemesi yapamayacağım. Sistemin ilk açılışında CrashFree 3 ekranına ulaşabilir miyim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Mayıs 2019 #2 Açıkçası pek sanmıyorum. Bu daha çok USB BIOS Flashback ile mümkün.
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 12 Mayıs 2019 #3 Recep Baltaş dedi: Açıkçası pek sanmıyorum. Bu daha çok USB BIOS Flashback ile mümkün. Genişletmek için tıkla... DonanımHaber'de işlemci desteklenmese bile BIOS'a girilebilir ancak işlemci unknown olarak gözükür demişler. Bunun mümkün olduğunu sanmıyorum ama yeni nesil anakartlarda mümkün olabileceğini düşünüyorum. Unutmadan anakartımın ROG STRIX B360-G GAMING | Motherboards | ASUS USA olduğunu söyleyeyim.
Recep Baltaş dedi: Açıkçası pek sanmıyorum. Bu daha çok USB BIOS Flashback ile mümkün. Genişletmek için tıkla... DonanımHaber'de işlemci desteklenmese bile BIOS'a girilebilir ancak işlemci unknown olarak gözükür demişler. Bunun mümkün olduğunu sanmıyorum ama yeni nesil anakartlarda mümkün olabileceğini düşünüyorum. Unutmadan anakartımın ROG STRIX B360-G GAMING | Motherboards | ASUS USA olduğunu söyleyeyim.