Crawlex virus mudur?

zhadowa

Yoctopat
Daha fazla  
Geçen gün telefona Android oyun C. dan oyun indirdim ve telefonum yavaşlamaya başladı. 2 kez virüs taraması yaptım Avast'ta ama hiçbir tehlike çıkmadı diye gösterdi. Bugün Z archiveden indirilenlere baktım ve adı crowlex ya da crawlex olan bir dosya buldum ve sildim. Telefonum daha da hızlandı. Ayrıca APK-(ne yazdığını hatırlamıyorum)indir.comdan bana hesabıma birisinin göz attığı gibi bazı mesajlar geldi. Bu virüs mudur yoksa sistemle ilgili bir şey mi?

Geçen gün telefona Android oyun C. Dan oyun indirdim ve telefonum yavaşlamaya başladı. 2 kez virüs taraması yaptım Avast'ta ama hiçbir tehlike çıkmadı diye gösterdi. Bugün Z archiveden indirilenlere baktım ve adı crowlex ya da crawlex olan bir dosya buldum ve sildim. Telefonum daha da hızlandı. Ayrıca APK-(ne yazdığını hatırlamıyorum)indir.comdan bana hesabıma birisinin göz attığı gibi bazı mesajlar geldi. Bu virüs mudur yoksa sistemle ilgili bir şey mi?

Hocam o dosyayı silince ciddi manada hızlandıysa yüksek ihtimalle virüstür. Telefonunu Malwarebytes ile tarat.

Yok hocam telefon Reeder markaydı alalı birkac hafta olduydu.
Malwarebytes yoktu.
Hocam Bitdefender'i Play Store'den indirsem sorun olur mu?

Haklısınız. Aklım hep Malwarebytes kayıyor. Tıkla bu listeye göre en iyi işi Bitdefender yapıyor. Listeye göre ücretsiz olanı bulup yükleyip tarama yapabilirsin.

Ayrıca hocam ücretsiz midir Bitdefender?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam telefon Reeder markaydı alalı birkac hafta olduydu.
Malwarebytes yoktu.
Hocam Bitdefender'i Play Store'den indirsem sorun olur mu?

Ayrıca hocam ücretsiz midir Bitdefender?

Hocam hatırladığım kadarıyla ilk yüklediğinde 14 gün falan ücretsiz tarama planı veriyordu. Deneyip öğrenebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı