Geçen gün telefona Android oyun C. dan oyun indirdim ve telefonum yavaşlamaya başladı. 2 kez virüs taraması yaptım Avast'ta ama hiçbir tehlike çıkmadı diye gösterdi. Bugün Z archiveden indirilenlere baktım ve adı crowlex ya da crawlex olan bir dosya buldum ve sildim. Telefonum daha da hızlandı. Ayrıca APK-(ne yazdığını hatırlamıyorum)indir.comdan bana hesabıma birisinin göz attığı gibi bazı mesajlar geldi. Bu virüs mudur yoksa sistemle ilgili bir şey mi?
Geçen gün telefona Android oyun C. Dan oyun indirdim ve telefonum yavaşlamaya başladı. 2 kez virüs taraması yaptım Avast'ta ama hiçbir tehlike çıkmadı diye gösterdi. Bugün Z archiveden indirilenlere baktım ve adı crowlex ya da crawlex olan bir dosya buldum ve sildim. Telefonum daha da hızlandı. Ayrıca APK-(ne yazdığını hatırlamıyorum)indir.comdan bana hesabıma birisinin göz attığı gibi bazı mesajlar geldi. Bu virüs mudur yoksa sistemle ilgili bir şey mi?
Haklısınız. Aklım hep malwarebytes kayıyor. Tıkla bu listeye göre en iyi işi bitdefender yapıyor. Listeye göre ücretsiz olanı bulup yükleyip tarama yapabilirsin.
Haklısınız. Aklım hep Malwarebytes kayıyor. Tıkla bu listeye göre en iyi işi Bitdefender yapıyor. Listeye göre ücretsiz olanı bulup yükleyip tarama yapabilirsin.