Crazy Taxi gibi oyunlar oynatan retro konsol önerisi

Asteriaa5534

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Crazy Taxi benzeri güzel grafikli aynı zamanda Mario gibi eski oyunları da oynatan uygun fiyatlı bir el konsolu önerir misiniz?

Merhaba Crazy Taxi benzeri güzel grafikli aynı zamanda Mario gibi eski oyunları da oynatan uygun fiyatlı bir el konsolu önerir misiniz?

Şu kanal başlı başına Retro oyunlarla ilgili. El konsolu, mini PC, Android Box, Windows PC vs her türlü ortamda retro oyun oynama yöntemleri için türlü türlü videoları var.

Şu videosunda 100 Dolar altı kendisinin deneyip beğendiği el konsollarını kıyaslamış, işinize yarayabilir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu kanal başlı başına retro oyunlarla ilgili. El konsolu, mini PC, Android box, Windows PC vs her türlü ortamda retro oyun oynama yöntemleri için türlü türlü videoları var.

Şu videosunda 100 dolar altı kendisinin deneyip beğendiği el konsollarını kıyaslamış, işinize yarayabilir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin öneriniz hangisi ve bu videodaki hangi ürün en iyisi İngilizcem olmadığı için anlamadım.

Sizin öneriniz hangisi ve bu videodaki hangi ürün en iyisi İngilizcem olmadığı için anlamadım.

Hocam benim el konsolum yok, bir ara merak sardığımdan USB üzerine Batocera kurup denemiştim Retro oyunları. Kanalı da o zamandan beri biliyorum. Size faydası olabilir diye paylaştım.

Otomatik Türkçe çevri çalışıyorsa müsait zamanınızda altyazıyla izleyin bence, çünkü genelde baya detaylı bilgiler veriyor bu adam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı