"Game Type > Screen orientation on mobile" kısmından BOTH veya PORTRAIT seç. Sonra QA tool'da Mobile diye seçenek var ordan QR veya link ile mobil telefondan girip denemen lazım. Masaüstü için dikey olmuyor diye biliyorumArkadaşlar portrait 1080x1920 oyun nasıl yükleniyor bu siteye qatool da portrait çözünürlük yok anlamadım yardımcı olur musunuz?
"Game type > screen orientation on Mobile" kısmından both veya portraıt seç. Sonra qa Tool'da Mobile diye seçenek var oradan QR veya link ile mobil telefondan girip denemen lazım. Masaüstü için dikey olmuyor diye biliyorum.
Belki bu video yardımcı olabilir.
Telefonda biraz öyle olması normal. Eğer herşey bulanık veya pixelleşmiş güzküyorsa muhtemelen CrazyGames test ederken hızlı açılsın diye öyle yapıyordu. Ama bazı şeyler (UI, font, image vs.) net iken bazıları değilse muhtemelen onların import ayarlarında sıkıntı vardır. Değilse zaten oyun yayınlandığında o sıkıntı düzelir.Teşekkü ederim.
Hocam çözünürlük 1080 X 1920 ama oyun mobilde bulanık gözüküyor test ederken template olarak crazy_2020+ kullanıyorum Unity versiyonumda 2022. sizinki düzgünce hangi ayarları kullandığınızı öğrenebilir miyim?
Reddettikleri oyunda birçok düzenleme yapıp tekrar denedim yine reddedildi.Yakın zamanda başka oyun ile tekrar deneyeceğim, başarılı olursa güncellerim burayı![]()
Telefonda biraz öyle olması normal. Eğer her şey bulanık veya pixelleşmiş güzküyorsa muhtemelen crazygames test ederken hızlı açılsın diye öyle yapıyordu. Ama bazı şeyler (UI, font, image vs.) Net iken bazıları değilse muhtemelen onların import ayarlarında sıkıntı vardır. Değilse zaten oyun yayınlandığında o sıkıntı düzelir.
Reddettikleri oyunda birçok düzenleme yapıp tekrar denedim yine reddedildi.
Başka yeni bir oyun daha denedim yine reddedildi ama bu oyunu poki test sürecine kabul etti. Düşünün en zor kabul eden sitelerden biri poki test sürecine kabul etti ama crazygames etmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.