TheRealKurtCobain
Hectopat
CRDF virüs müdür?
Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırdığım kadarıyla güvenli gözüküyor.
Virustotal'de birsürü antivirus programı olduğu için bazıları güvenli dosyalara bile virus diyor.Arkadaşım tlauncher yükleyecekti bende onu kırmamak için yükleyeyim sonra silerim dedim ama virus Total'dan tarattığımda crdf buldu. Tlauncherı yüklemedim sadece download tuşuna bastım ama kayıt et demedim. Arkada Kaspersky Premium çalışıyor.
Arkadaşım tlauncher yükleyecekti bende onu kırmamak için yükleyeyim sonra silerim dedim ama virus Total'dan tarattığımda crdf buldu. Tlauncherı yüklemedim sadece download tuşuna bastım ama kayıt et demedim. Arkada Kaspersky Premium çalışıyor.
Korsan oyun kullanmayın (!)Arkadaşım tlauncher yükleyecekti bende onu kırmamak için yükleyeyim sonra silerim dedim ama virus Total'dan tarattığımda crdf buldu. Tlauncherı yüklemedim sadece download tuşuna bastım ama kayıt et demedim. Arkada Kaspersky Premium çalışıyor.
Ben bazı siteleri virus totalle araştırdım crdf buldu ve çarpı ile işaretledi virüs olabilir.
tl launcher zaten virüslü tl legacy de virüslü VirusTotal buda kanıtCRDF virüs müdür?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.