Custom ROM crDroid ROM'a MicroG kurulmalı mı?

Kaisey

Hectopat
Birkaç video izledim, konumu ayarlamalar, onu ayarlamalar, şunu ayarlamalar... Uzun uzun işler yapıyorlar. MicroG gerçekten kurulmalı mı? Gmail hesabımla uygulamalara girebilecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paranoyaksa eğer benim verim değerli kimse görmesin Google gitmesin istiyorsan MicroG kullan. Google uygulamaları kullanabilirsin Play Store yerine Aurora Store kullanmalısın en iyi alternatif o

Paranoyaksa eğer benim verim değerli kimse görmesin Google gitmesin istiyorsan MicroG kullan. Google uygulamaları kullanabilirsin Play Store yerine Aurora Store kullanmalısın en iyi alternatif o
Paranoyak değilim, eğer telefonu hatrı sayılır miktarda hızlandıracaksa uğraşırım. Ama ufak tefek çok az hızlandıracaksa bu kadar uğraşa gerek yok. Konumu ayarla onu yap şunu yap.

Paranoyak değilim, eğer telefonu hatrı sayılır miktarda hızlandıracaksa uğraşırım. Ama ufak tefek çok az hızlandıracaksa bu kadar uğraşa gerek yok. Konumu ayarla onu yap şunu yap.

Aops tabanlı ROM kur yeter yanına NikGApps Core varyantı kur telefon hızlanacaktır stock roma nazaran.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı