Creakity ender 3 Pro donuyor

ARASHI66

Femtopat
Daha fazla  
Creality Ender 3Pro yazıcı baskı sırasında donma. Yazıcımda bir baskı varken örneğin%80 de donuyor ekranda kaymalar oluyor yani bazı sayıların pixelleri 1'er değişiyor bu 5-6 pixelde oluyor ve bir anda baskı duruyor bu başıma daha önce%99 da gelmişti buyüzden dert etmedim ama%80 de olunca sıkıntı oluyor güç tuşundan kapatıp tekrar açınca kendine geliyor baskıya devam seçeneğini seçiorum başka yerleri yapıyor aynı yere tekrar geldiğinde aynısı oluyor nozzle orada baskıya yapıştığı için tabladanda söküyor sebebi ve çözümğ nedir?

Devam ettikten bir süre sonra nozzleın baskıya çok çok ufak çarpmaya başladığını fark ettim.

Yazılım attıysan eski haline getirip tekrar deneyebilirsin.
Anakart fanını da kontrol etmende fayda var, çalışmıyor ya da düşük hızda çalışıyor olabilir.

2. el aldım yazılımı var mı bilmiyorum.
Anakart düz açıkkende çalışmalı değilmi çünkü şuanda açtım ama çalışmıyor.

@Siyah Martı .

Yazılım attıysan eski haline getirip tekrar deneyebilirsin.
Anakart fanını da kontrol etmende fayda var, çalışmıyor ya da düşük hızda çalışıyor olabilir.
Evet anakart fanı hiç çalışmıyor değişmesi sorunu çözermi? @Siyah Martı

Son düzenleme:
Yani neyini kontrol etmeliyim eski olup olmadığınımı? @Siyah Martı

Son düzenleme:
Yukarıda belirttiğim durumda anakart fanın çalışmıyorsa başlangıç olarak onu değiştirmen gerek.
Tamam teşekkür ederim.

Yukarıda belirttiğim durumda anakart fanın çalışmıyorsa başlangıç olarak onu değiştirmen gerek
Az önce * olduğumu anladım... Güç kaynağı ile anakartı karıştırdığımı farkettim )) ve ana kart fanınında çalıştığını gördüm ozaman sorun ne olabilir yazılım 1.1.6.2 gözüküyor??
@Siyah Martı (kusura bakma) .

Yazılımına baktım benimki 1.1.6.2 gözüküyor zaten ama en yenisi "Ender-3 S1_Pro_HWV24S1_301_SWV2.0.8.26_Erimiş birikim modelleme_LASER" Sitede bu. @Siyah Martı

Son düzenleme:
S1 Pro başka model, yanlışlıkla koymuşlardır.
Güncelleme yapacaksan anakartın üzerinde anakart versiyonu yazar, ona uygun olanı yüklemen gerek.

Sd kartı formatlayıp düzelmiyorsa belki firmware güncelleme işe yarayabilir, benim aklıma başka bir şey gelmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…