ozanbt Femtopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim gibi cihazı yeni aldım ve kurulumunu yaptım. Cihazı başlatıp otomatik kalibrasyonu yaptığımda nozzle cam tablaya yapışık şekilde kople çizdi. Bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim gibi cihazı yeni aldım ve kurulumunu yaptım. Cihazı başlatıp otomatik kalibrasyonu yaptığımda nozzle cam tablaya yapışık şekilde kople çizdi. Bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.024 Çözümler 86 3 Nisan 2022 #2 Tabla dingildek ise tabla altındaki eksantrik somunlar ile ayar çekmen gerekir, ayar sonrası tabla hala akıcı şekilde hareket ediyor olmalı. Artı 0 Eksi
Tabla dingildek ise tabla altındaki eksantrik somunlar ile ayar çekmen gerekir, ayar sonrası tabla hala akıcı şekilde hareket ediyor olmalı.