Arkadaşlar merhaba. 3D yazıcı almayı düşünüyorum fakat bu 2 model arasında kaldım. Normalde epey.com'da karşılaştırma yapacaktım ama epey.com'da V2 Neo yoktu. Bu iki modelden hangisi daha iyi bir modeldir?
CR6 SE de çift z ekseni olması baskı kalitesi açısından bir avantaj Neo modeline de uygulanabilir ancak ek masraf olur. Ayrıca CR6'nın otomatik tabla kalibrasyonu yapması kullanım kolaylığı açısından güzel olacaktır.
CR6 SE de çift z ekseni olması baskı kalitesi açısından bir avantaj Neo modeline de uygulanabilir ancak ek masraf olur. Ayrıca CR6'nın otomatik tabla kalibrasyonu yapması kullanım kolaylığı açısından güzel olacaktır.
3 senelik zamanda klasik V2 ile 6SE karşılaştırma soruları gelmişti. O zaman 6SE sahip olduğu fiyat etiketini haklı çıkarak özelliklere sahip değildi, V2'nin baskı kalitesinin bir tık daha iyi olduğunu söylenen incelemelere de rastlamıştım.. 3 Neo ve 3 V2 Neo'da Cr touch mevcut, yani tabla ayarı bunlarda da var.
Ben konuda bahsi geçen 2 ürünü de almazdım, 3 Neo 5000 lira altına satılıyor.
Arada bir Sovol SV06 getirenler oluyor, denk gelirse o alınabilir, açık ara daha iyi ama bulunabilirlik açısından uzak bir olasılık.