mehmettuysz Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Baskım ilk önce sağ taraftaki gibiyken artık soldaki gibi oluyor. Tablaya zaman zaman yapışmıyor. Düzgün baskı alamıyorum. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2023
Baskım ilk önce sağ taraftaki gibiyken artık soldaki gibi oluyor. Tablaya zaman zaman yapışmıyor. Düzgün baskı alamıyorum. Sebebi nedir?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 22 Ağustos 2023 #2 Sağdaki de iyi değil aslında. Tablanı klasik kolonya ve peçete ile temizleyip tekrar dene ilk olarak. Düzelmezse tabla ayarını tekrarla.
Sağdaki de iyi değil aslında. Tablanı klasik kolonya ve peçete ile temizleyip tekrar dene ilk olarak. Düzelmezse tabla ayarını tekrarla.
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 22 Ağustos 2023 #3 mehmettuysz dedi: Baskım ilk önce sağ taraftaki gibiyken artık soldaki gibi oluyor. Tablaya zaman zaman yapışmıyor. Düzgün baskı alamıyorum. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 1913347 Genişletmek için tıkla... Tablan temiz değildir Baskıyı çıkarırken tablayı çizmiş olabilirsin Nozzle sıcaklığın yanlıştır (burdan fazlaymış gibi gözüküyor) Sıfırlaman kaçmıştır, tekrar kalibre et.
mehmettuysz dedi: Baskım ilk önce sağ taraftaki gibiyken artık soldaki gibi oluyor. Tablaya zaman zaman yapışmıyor. Düzgün baskı alamıyorum. Sebebi nedir? Eki Görüntüle 1913347 Genişletmek için tıkla... Tablan temiz değildir Baskıyı çıkarırken tablayı çizmiş olabilirsin Nozzle sıcaklığın yanlıştır (burdan fazlaymış gibi gözüküyor) Sıfırlaman kaçmıştır, tekrar kalibre et.
mehmettuysz Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #4 Evet diğeride iyi değil ama en azından işime yarıyodu, yeni tabla sipariş verdim gelince bakıcam