Awlers Decapat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar ben ender 3 V2 sipariş edeceğim ama internetten baskı modelini alırken SSD gerekiyormuş sanırım onun yerine flash bellek kullanılabilir mi? Veya kutunun içinden SSD kart çıkıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
Arkadaşlar ben ender 3 V2 sipariş edeceğim ama internetten baskı modelini alırken SSD gerekiyormuş sanırım onun yerine flash bellek kullanılabilir mi? Veya kutunun içinden SSD kart çıkıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.022 Çözümler 86 4 Mayıs 2022 #2 SSD değil micro Sd card, kutu içinde var. Flash bellek ile olmuyor zaten. Artı 0 Eksi
KS KS Awlers Decapat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #3 Siyah Martı dedi: SSD değil micro Sd card, kutu içinde var. Flash bellek ile olmuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim yani PC ye modeli indirirken micro sd ye atıp micro sd yi de yazıcıya takmam yeterli değil mi Artı 0 Eksi
Siyah Martı dedi: SSD değil micro Sd card, kutu içinde var. Flash bellek ile olmuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim yani PC ye modeli indirirken micro sd ye atıp micro sd yi de yazıcıya takmam yeterli değil mi
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.022 Çözümler 86 4 Mayıs 2022 #4 Önemli değil. Evet, kutu içinde micro SD card ve onun takılacağı USB adaptörü mevcut. Artı 0 Eksi
KS KS Awlers Decapat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #5 Siyah Martı dedi: Önemli değil. Evet, kutu içinde micro SD card ve onun takılacağı USB adaptörü mevcut. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim tekrardan 3 gündür aklıma takılmıştı bu başka yerde görmedim de konuyu Artı 0 Eksi
Siyah Martı dedi: Önemli değil. Evet, kutu içinde micro SD card ve onun takılacağı USB adaptörü mevcut. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim tekrardan 3 gündür aklıma takılmıştı bu başka yerde görmedim de konuyu
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.022 Çözümler 86 4 Mayıs 2022 #6 İnceleme videolarına bakabilirsin, kutu içeriği çoğu kez gösterilir. Artı 0 Eksi
KS KS Awlers Decapat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #7 Siyah Martı dedi: İnceleme videolarına bakabilirsin, kutu içeriği çoğu kez gösterilir. Genişletmek için tıkla... Baktım birçoğuna ama göremedim tekrar bakayım belki de görmeye çalıştığım şey o olmadığı için gözüme çarpmamıştır. Siyah Martı dedi: İnceleme videolarına bakabilirsin, kutu içeriği çoğu kez gösterilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım videoya ama yine de göremedim siz gördüğünüz bir videonun linkini atabilir misiniz rica etsem Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izledim. Son düzenleme: 4 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
Siyah Martı dedi: İnceleme videolarına bakabilirsin, kutu içeriği çoğu kez gösterilir. Genişletmek için tıkla... Baktım birçoğuna ama göremedim tekrar bakayım belki de görmeye çalıştığım şey o olmadığı için gözüme çarpmamıştır. Siyah Martı dedi: İnceleme videolarına bakabilirsin, kutu içeriği çoğu kez gösterilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım videoya ama yine de göremedim siz gördüğünüz bir videonun linkini atabilir misiniz rica etsem Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izledim.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.022 Çözümler 86 4 Mayıs 2022 #8 Endişe etmene gerek yok, bende V2 var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Endişe etmene gerek yok, bende V2 var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
recepkes Femtopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #9 Vallahi ben Micro USB'den bilgisayara bağladım. Curadan direk yazdırıyorum. 2 saat uğraşmıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Awlers Decapat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #10 recepkes dedi: Vallahi ben Micro USB'den bilgisayara bağladım. Curadan direk yazdırıyorum. 2 saat uğraşmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle yapacağım curayı falan indirdim 4-5 haftaya alacağım yazıcıyı basıcağım şeyleri falan da attım bilgisayara bekliyorlar. Artı 0 Eksi
recepkes dedi: Vallahi ben Micro USB'den bilgisayara bağladım. Curadan direk yazdırıyorum. 2 saat uğraşmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle yapacağım curayı falan indirdim 4-5 haftaya alacağım yazıcıyı basıcağım şeyleri falan da attım bilgisayara bekliyorlar.