Awlers Decapat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar ben ender 3 V2 sipariş edeceğim ama internetten baskı modelini alırken SSD gerekiyormuş sanırım onun yerine flash bellek kullanılabilir mi? Veya kutunun içinden SSD kart çıkıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
Arkadaşlar ben ender 3 V2 sipariş edeceğim ama internetten baskı modelini alırken SSD gerekiyormuş sanırım onun yerine flash bellek kullanılabilir mi? Veya kutunun içinden SSD kart çıkıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim.
yorgundore Decapat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #11 recepkes dedi: Vallahi ben Micro USB'den bilgisayara bağladım. Curadan direk yazdırıyorum. 2 saat uğraşmıyorum. Genişletmek için tıkla... knk onu nasıl bapladın anlatabilirmisin recepkes dedi: Vallahi ben Micro USB'den bilgisayara bağladım. Curadan direk yazdırıyorum. 2 saat uğraşmıyorum. Genişletmek için tıkla... knk onu nasıl yaptın anlatabilirmisin Artı 0 Eksi
recepkes dedi: Vallahi ben Micro USB'den bilgisayara bağladım. Curadan direk yazdırıyorum. 2 saat uğraşmıyorum. Genişletmek için tıkla... knk onu nasıl bapladın anlatabilirmisin recepkes dedi: Vallahi ben Micro USB'den bilgisayara bağladım. Curadan direk yazdırıyorum. 2 saat uğraşmıyorum. Genişletmek için tıkla... knk onu nasıl yaptın anlatabilirmisin