Creality Ender 3 V2 için tavsiyeler

ankarada yaşıyorsan sana destek verebilirim yardımcı olmak icin yazıcında ciddi kalibrasyon problemlerin var tablandaki bobmbeyi ölçerek yazılım güncellemesi de yaparız çözülecek birsey bu merak etme yazıcın güzel yazıcı anakartı fln benim begendigim bir kart

Teşekkür ederim ilginiz için @eminerol . Ben İstanbul'da yaşıyorum.

Yazıcıyı şuan kullanabiliyorum. Baskılar alabiliyorum. Bazı geliştirmeler yapıyorum bu aralar. Son açtığım konudan da takip edebilirsiniz. @Siyah Martı sağ olsun çok yardımları dokundu bana. Hakkı ödenmez.

Zamanım çok kısıtlı olduğu için süreç biraz yavaş ilerliyor sadece. Bu aşamada sorun yaşarsam tekrar danışırım size de. Tekrar teşekkür ederim

Merhabalar ben yeni yazıcı aldım ender 3 v 3 se diye baskılar ilk başta iyidi tevsiye ayarı yap dediğimde mavi bölgeler var internetten baktım başka yazıcıda kaç sa aynı sayıları yazdım fakat baskı almıyor tablaya yapışmıyor kaç baskı çöpe gitti birde bir konu daha var ben yazıcı ile bişeyler üretip satmak istiyorum fakat thingiverse lisans fln yazıyor internetten aldığım şablonları satmamam gerekiyor sanırım kendi çizimlerimi yapacağım uygulamada bulamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

Ender'i camdan firlatip Bambu labs A1 alin, butun sorunlariniz aninda cozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…