Sistem 24V olduğu için, kolay olsun istiyorsan 24V bir fan alman lazım, bendekiler 12V ve 5V fanlar olduğu için birden fazla voltaj düşürücü devre kullanımı da gerektiriyor. Ben 12V için Be Quiet BL038 kullanmıştım ama daha uygun fiyatlı ürünler de kullanabilirsin. Şimdiki makinemde
Arctic P8 Pwm Pst kullanıyorum. Bu fanlar büyük olduğu için bendekindeki gibi makineye yüksek ayak basman ve yeni kapak basman gerekli, gerçi ben orijinal metal parçaya büyük delik açmıştım eski makinede, şimdikinde yazıcıdan bastım. Thingiverse'de bu tasarımlar mevcut.
Tasarım Thingiverse'dendi sanırım. Çubuk bildiğin gijon. Sol tarafta extruder olduğu için kullandığım tasarım sol tarafa uygun değildi ama çıkmalı tasarımlar da vardır.