Creality Ender-3 V3 SE iyi performans vermiyor

yakishcan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
seyyar, olağanüstü gürültülü dell vostro 1515 kullanmakta güçlük çekiyorum fakat laptop almaya karar vermek bile birkaç saati hayatımdan çalacağı için; devamkee
Meslek
Öğrenci
Tabla ayarı, nozle ayarı, gerekli kalibrasyon testleri vs. hepsini tamamladım. Bu nasıl bir alet ki bir türlü dengeyi tutturamıyor? Saatlerce sıkıntısız baskı alıyorum ertesi gün yine böyle. Nozle o kadar çok bastırmış ki elimle acamayacagim delikler açmış. Resmen fiyasko!

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabla ve z offset kalibrasyonunu tablayı ısıttıkdan sonra yap, aynı şekilde otomatik bed levelide. Tahminimce z offset ayarını tabla soğukken yapmışsın, baskı için tabla ısındığındada yaylar genleşmiş.

Z Offset kalibrasyonunu tabla 30 derece iken yaptım ve bundan sonra sorunsuz baskılar aldım 1 hafta. Makinayı birkaç gün kullanmadım ve standart şekilde açıp baskıyı başlattığımda bu şekilde yapmış. Güvenip başından ayrılmıştım. Üstelik nozzle ucundan filament te gelmemiş ki zaten bu haldeki bir zeminden nasıl parça sökülebilir ki?

Büyük ihtimalle o plastik parçası değil, direkt tablanın kendisi ezilmiş şekil almış. 60C de yap kalibrasyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…