Creality Ender 3 V3 SE nozzle tablaya yakın duruyor

yakishcan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
seyyar, olağanüstü gürültülü dell vostro 1515 kullanmakta güçlük çekiyorum fakat laptop almaya karar vermek bile birkaç saati hayatımdan çalacağı için; devamkee
Meslek
Öğrenci
Otomatik kalibrasyon tamamlandıktan sonra direkt başlattığımda birinci modelde sorunsuz baskı alırken, neredeyse aynı ikinci modelde de kalibrasyon yaptım ve fena halde yapıştı. Galiba nozle çok yakındı. Bu tabla hala kullanılabilir mi (adezyon ayarı ile mümkün mü) yoksa iade mi edeyim?

Not: Spatula ile kazıdım.

Dosya Ekleri

• IMG_1250.jpeg
    IMG_1250.jpeg
    238,7 KB · Görüntüleme: 67
Ortada iade edebileceğiniz bir ürün yok. Kullanıcı hatası ile z offset ayarını tutturamamışsınız. Bu nedenle de modeli kazırken tablayı çizmişsiniz.
Biraz kurcalayıp yazıcının tatlı ayarını öğreneceksiniz. Tabla çalışır merak etmeyin.

Kullanma kılavuzunda otomatik kalibrasyon olduğu belirtildi. YouTube videolarında ise direkt olarak basıma başlanan birçok video görmüştüm. Z offset diye bir terim ise kılavuzda yoktu.

Hocam benim problemim iade değil zaten. Gerekirse tabla alırım. Fakat bu modellerin baya sıkıntılı olduğunu duydum. Sizce nasıldır Creality nin bu düşük segment malzemesi? Kalibrasyon sürekli bozulan bir şey mi? Stand illaki mükemmel sabitlenmiş mi olmalı? Tabla da hala kafama takılıyor çünkü baya kurcaladım.

Kullanma kılavuzunda otomatik kalibrasyon olduğu belirtildi. YouTube videolarında ise direkt olarak basıma başlanan birçok video görmüştüm. Z offset diye bir terim ise kılavuzda yoktu.

Hocam benim problemim iade değil zaten. Gerekirse tabla alırım. Fakat bu modellerin baya sıkıntılı olduğunu duydum. Sizce nasıldır Creality nin bu düşük segment malzemesi? Kalibrasyon sürekli bozulan bir şey mi? Stand illaki mükemmel sabitlenmiş mi olmalı? Tabla da hala kafama takılıyor çünkü baya kurcaladım.
Kötü bir yazıcı değil. Şu anda aktif kullandığım 3 fdm yazıcı ender 3 pro, 3v2, 3s1 var. Kurulum videosunda z offset ayarı var. Otomatik tabla kalibrasyonu sizi sürekli vida ayarlamaktan kurtarır ama ilk ayarı elle yapacaksınız. Yazıcınıza ait tabla kalibrasyon videolarını izleyin. Kolayca öğrenirsiniz. Sizin yaptığınız tabla sürtmeyi yapmayan yok ilk seferlerde merak etmeyin :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı