Creality Hi combo 3D printer alınır mı?

Mavetor

Zeptopat
Daha fazla  
Bambu Lab'a combo ile bu cihaz arasında kaldım. Hi combo tek farkı cfs sistemin kapali olmasi ve biraz daha büyük olmasi. Sizce hangisini almalıyım?

Peki bı nedeni varmı acaba ben 2 seneye yakındır creality ender 3 V3 se modelini kullanıyorum ve herhangi bir baskı hatası ile karşılaşmadım kendi yaptigim hatalar hariç yazılımsal olarakda bı sorun yaşamadım peki neden creality almamaliyim beni aydinlatirmisin

@quarest

Peki bir nedeni var mı acaba ben 2 seneye yakındır Creality Ender 3 V3 SE modelini kullanıyorum ve herhangi bir baskı hatası ile karşılaşmadım kendi yaptığım hatalar hariç yazılımsal olarak da bir sorun yaşamadım peki neden Creality almamaliyim beni aydinlatir misin?

@quarest

Sürekli cihaz çıkartıyor, ve genellikle sorunlu oluyor. Örnek K1 ve sonrasında çıkanlar.

Peki bir nedeni var mı acaba ben 2 seneye yakındır Creality Ender 3 V3 SE modelini kullanıyorum ve herhangi bir baskı hatası ile karşılaşmadım kendi yaptığım hatalar hariç yazılımsal olarak da bir sorun yaşamadım peki neden Creality almamaliyim beni aydinlatir misin?

@quarest

Garanti süreci sıkıntılı, parça kalitesi çoğu modelde iyi değil, sürekli yeni yazıcı çıkardıkları için yazılım hataları ve güncellemeler çok gecikiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı