AxolotlAgatsuma Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #1 Sizce hangisi alınır? Biliyorum ikisinin fiyatları arasında dağlar kadar fark var hatta yurt dışı fiyatı olarak yarı yarıya ama hangisi daha mantıklı?
Sizce hangisi alınır? Biliyorum ikisinin fiyatları arasında dağlar kadar fark var hatta yurt dışı fiyatı olarak yarı yarıya ama hangisi daha mantıklı?
UmutLity Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 991 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #2 AxolotlAgatsuma dedi: Sizce hangisi alınır? Biliyorum ikisinin fiyatları arasında dağlar kadar fark var hatta yurt dışı fiyatı olarak yarı yarıya ama hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Creality K1 A101 ya da Bim'e geldi 2-3 saat önce gördüm. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
AxolotlAgatsuma dedi: Sizce hangisi alınır? Biliyorum ikisinin fiyatları arasında dağlar kadar fark var hatta yurt dışı fiyatı olarak yarı yarıya ama hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Creality K1 A101 ya da Bim'e geldi 2-3 saat önce gördüm.
KS KS AxolotlAgatsuma Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #3 O yüzden soruyorum zaten BİM'e gelecek yarın. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
SaygıSevgiAnlayış Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #4 AxolotlAgatsuma dedi: O yüzden soruyorum zaten BİM'e gelecek yarın. Genişletmek için tıkla... Bimden alacağına teknoloji mağzasından al, sitesinde 21k etiketin gösteriyor zaten Artı 0 Eksi
AxolotlAgatsuma dedi: O yüzden soruyorum zaten BİM'e gelecek yarın. Genişletmek için tıkla... Bimden alacağına teknoloji mağzasından al, sitesinde 21k etiketin gösteriyor zaten