videocu Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 242 7 Ocak 2025 #11 gorkem.0 dedi: Hocam ben de drone işlerinde yeniyim pek bilgim yok ama hazır set almayın diye uyarıyorlar çünkü toplu parçaları daha pahalıya satıyorlar ve setin içine kalitesiz parçalar ekliyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam eğer bu işlerde yeniyseniz bence Bambu alın kitlesi var. @Toprakkkk23 Hocam sanırım bu konu hakkında oldukça sinirlisiniz. Neden diss like attınız ? Son düzenleme: 7 Ocak 2025
gorkem.0 dedi: Hocam ben de drone işlerinde yeniyim pek bilgim yok ama hazır set almayın diye uyarıyorlar çünkü toplu parçaları daha pahalıya satıyorlar ve setin içine kalitesiz parçalar ekliyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam eğer bu işlerde yeniyseniz bence Bambu alın kitlesi var. @Toprakkkk23 Hocam sanırım bu konu hakkında oldukça sinirlisiniz. Neden diss like attınız ?
T Toprakkkk23 Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #12 videocu dedi: Anladım hocam eğer bu işlerde yeniyseniz bence Bambu alın kitlesi var. @Toprakkkk23 Hocam sanırım bu konu hakkında oldukça sinirlisiniz. Neden diss like attınız ? Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınızı yaptım niye sinirleneyim
videocu dedi: Anladım hocam eğer bu işlerde yeniyseniz bence Bambu alın kitlesi var. @Toprakkkk23 Hocam sanırım bu konu hakkında oldukça sinirlisiniz. Neden diss like attınız ? Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınızı yaptım niye sinirleneyim
videocu Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 242 7 Ocak 2025 #13 Toprakkkk23 dedi: Sizin yaptığınızı yaptım niye sinirleneyim Genişletmek için tıkla... Ben eğlendim şahsen biraz daha yapacağım hatta
Toprakkkk23 dedi: Sizin yaptığınızı yaptım niye sinirleneyim Genişletmek için tıkla... Ben eğlendim şahsen biraz daha yapacağım hatta
T Toprakkkk23 Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #14 videocu dedi: Ben eğlendim şahsen biraz daha yapacağım hatta Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin