Creality K2 Combo alınır mı?

Queshen

Decapat
Yer
Marseille, France
Merhaba, yeni 3D yazıcı alacağım. Creality K2 Combo düşünüyorum ama doğru düzgün (sponsorluklar dışında) yorum ve inceleme bulamadım. Sizce bu cihaz alınır mı? ayrıca Creality K2 Pro Combo ile K2 Combo arasında 15.000TL civarında fark var bu fiyat farkına Pro Combo almak mantıklı mı? @Siyah Martı hocam sizin yorumunuz nedir?

şahsi fikrim olarak p1s combo ön siparişte olmasa bu cihaza bin basacak bir cihaz 4 adet p1s'im var en düşük saatli olan 2000 saati devirdi hiçbir noozle değişim vb. harekette bulunmadım şahsi fikrim olarak rotanızı bambuya çevirin

Bambu cihazlar normalde güzel ancak bu kapalı ekosisteme dönmelerinden dolayı pek içime sinmiyor. Normalde P1S düşünüyordum bu ekosistem olayı tamamen fikrimi değiştirdi.

Bambu cihazlar normalde güzel ancak bu kapalı ekosisteme dönmelerinden dolayı pek içime sinmiyor. Normalde P1S düşünüyordum bu ekosistem olayı tamamen fikrimi değiştirdi.
dediğim gibi dostum ben önerimi yaptım,gerisi senin kararın bunların hiç biri yok iken creality vardı fakat sektör değişti amaçlar değişti

Filament israfına takılmıyorum ama Combo alınca renkli baskıda baskı süresi çok uzar, o nedenle ben kendime alacak olsam AMS, CFS vb. bir sistemi kullanan bir yazıcı almazdım. Printer tecrüben var ise aklındaki birkaç baskıyı(aynı katmanda çoklu renkli modeller) tek renk ve çoklu renk olarak slicerdan geçirip sürelerine bakman iyi olabilir.

Ben bunu biliyorum ve hala Combo istiyorum diyorsan:

Creality K2 Combo yerine ben olsam P1S+AMS 2 Pro'yu alırdım aynı fiyat bandında.

K2 ile K2 Pro seçimi: Farklarına bakarak karar verebileceğin bir şey, ufak tabla boyut farkı dışında göze batan ana fark Pro'da ısıtmalı kabin olması. Harici olarak da ısıtma çözümleri mevcut. Ben kesinlikle o fiyat farkıyla Pro almazdım.

Teşekkür ederim fikirleriniz için. K2 combo yerine neden P1S + AMS2 tercih edersiniz? Bambunun kapalı ekosistem durumu için düşünceleriniz nedir?

Rica ederim.

Makine ihtiyaçlarımı karşılıyorsa kapalı sistem olması benim için önemli değil.

AMS 2 Pro'yu AMS'nin iyileştirilmiş versiyonu olduğu için, P1S'i fiyatının* çok düşmüş ve kendini kanıtlamış, kullanımı kolay bir makine olduğu için tavsiye ederim; ikinci eli de güçlü.

*: P2S çıkana kadar kampanyasız P1S fiyatı şimdiki P1S+AMS(1. nesil) fiyatı kadardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…