0eren_grbz0 Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 Creality Print kullanıyorum, basacağım modele çok yüksek diyor ama başka bir programda aynı yazıcıyı seçmeme rağmen böyle bir sorun yok.
Creality Print kullanıyorum, basacağım modele çok yüksek diyor ama başka bir programda aynı yazıcıyı seçmeme rağmen böyle bir sorun yok.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.115 Çözümler 62 20 Nisan 2025 #2 0eren_grbz0 dedi: Creality Print kullanıyorum, basacağım modele çok yüksek diyor ama başka bir programda aynı yazıcıyı seçmeme rağmen böyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... yazıcın nedir? Artı 0 Eksi
0eren_grbz0 dedi: Creality Print kullanıyorum, basacağım modele çok yüksek diyor ama başka bir programda aynı yazıcıyı seçmeme rağmen böyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... yazıcın nedir?
KS KS 0eren_grbz0 Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #3 quarest dedi: yazıcın nedir? Genişletmek için tıkla... Ender3 v3 se Artı 0 Eksi
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.115 Çözümler 62 23 Nisan 2025 #4 0eren_grbz0 dedi: Ender3 v3 se Genişletmek için tıkla... yazıcın 25cm ye kadar basabiliyor, iki programdan biri yanlış, kendin değiştirebilirsin tabla sınır limitlerini. Artı 0 Eksi
0eren_grbz0 dedi: Ender3 v3 se Genişletmek için tıkla... yazıcın 25cm ye kadar basabiliyor, iki programdan biri yanlış, kendin değiştirebilirsin tabla sınır limitlerini.
KS KS 0eren_grbz0 Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #5 quarest dedi: Yazıcın 25Cm'ye kadar basabiliyor, iki programdan biri yanlış, kendin değiştirebilirsin tabla sınır limitlerini. Genişletmek için tıkla... Değiştiremedim ama onun yerine yeni bir slicer programına geçtim bilgisi olan arkadaşlar şu konuya bir bakabilirmi Köpek modeli basıldığında arka bacağı kopuyor Merhaba, resimdeki modeli bastığımda sanırım arka bacakları ince olduğu için desteklerle beraber kopuyor. Ne yapmalıyım, bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi? www.technopat.net Son düzenleme: 14 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
quarest dedi: Yazıcın 25Cm'ye kadar basabiliyor, iki programdan biri yanlış, kendin değiştirebilirsin tabla sınır limitlerini. Genişletmek için tıkla... Değiştiremedim ama onun yerine yeni bir slicer programına geçtim bilgisi olan arkadaşlar şu konuya bir bakabilirmi Köpek modeli basıldığında arka bacağı kopuyor Merhaba, resimdeki modeli bastığımda sanırım arka bacakları ince olduğu için desteklerle beraber kopuyor. Ne yapmalıyım, bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi? www.technopat.net