Merhaba, Proteinocean firmasında indirim olduğu için Cream of Rice almak istedim ancak hangi aromadan alayım bilemedim. Hangi aromayı önerirsiniz? Çikolata ve antep fıstığını sevdiğim için Dubai çikolatalı iyi bir tercih olabilir diye düşündüm.
Denedim hocam hem protein tozu hem cream of rice ama ben sevemedim dubai çikolatası aromasını. Çikolata aroması güzel ama bence protein tozunda uzun vade de baya biliyor.
Merhaba, Proteinocean firmasında indirim olduğu için Cream of Rice almak istedim ancak hangi aromadan alayım bilemedim. Hangi aromayı önerirsiniz? Çikolata ve antep fıstığını sevdiğim için Dubai çikolatalı iyi bir tercih olabilir diye düşündüm.
Çikolata zaten klasik, seversin. Ben ekstra olarak muhallebi ve muzu beğenmiştim. Tarifleri arttırmak için çileklisini de almayı düşünüyorum, beğeniyorlar çilekliyi de.
Aromalı pirinç uçları f/p açısından mantıklı değil ama pankek vesaire falan yapmaya iyi normal yiyecek isen bir tatlandırıcı al pirinç ününü aromasız al veya kendin evde yap.(biraz pirinci yıkayıp blendera atın çalıştırın bu kadar)
Dubai çikolatasının dubai çikolatasıyla alakası yok hocam, hafif bir çikolata tadı geliyo da gofret gibi değil yani. O şekerli tadı yok. Protein ocean'ın blueberry muffin aroması baya güzel bence.
Aromalı pirinç uçları F/P açısından mantıklı değil ama pankek vesaire falan yapmaya iyi normal yiyecek isen bir tatlandırıcı al pirinç ününü aromasız al veya kendin evde yap.(biraz pirinci yıkayıp blendera atın çalıştırın bu kadar)