Cream of rice önerisi

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Proteinocean'dan cream of rice almayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle süt ile karıştırıp üstüne meyve falan koyacağım. Aroma öneriniz veya tarif önerileriniz nelerdir?
Özellikle aroma için çok arada kaldım.

Ne önerirsiniz?
Marketlerden uygun fiyatlı pirinç unu alabilirsin. Ben 1 kilosunu 35 liraya alıyordum geçen sene. İçine protein tozu, aroma verici ya da tatlandırıcı koyabilirsin. Eğer amacın kilo almaksa ve diyetine zarar vermeyecekse nesquik tozu bile koyabilirsin. Ben kilo alırken koca tencerede bolca pirinç ununa protein tozu, kakao ve az miktarda nesquik tozu koyup puding gibi tabaklıyordum. 10-12 tabak çıkıyordu.
İlla cream of rice alacağını söylüyorsan da ben çikolata ve limonlu cheesecake aromasını denedim, gerçekten ikisi de kötüydü.

Hocam spor yapmıyorum. Şu anlık kilo alıp ileriki dönemde spor yapmayı planlıyorum.
Bol karbonhidrat takviyesi öneriyor arkadaşlarım ve cream of rice önermişlerdi. Sizin dediğiniz şekilde aklıma daha çok yattı ama protein tozu olmadan yapmamı tavsiye eder misiniz?
Bir de spora gitmiyorum. Yine de protein tozu almamı önerir misiniz?

Spor yapmadan kilo verirsen kaslarını genellikle koruyamazsın ve kilonun bir kısmı kastan gider. Aynı şekilde spor yapmadan kilo alırsan da çoğunlukla yağ olarak alırsın çünkü kaslarını zorlayacak hiçbir şey yapmıyorsun, karbonhidrat vücudunda glikojen olarak depolanıyor ve yorucu bir şey yapmadığın sürece depo boşalmıyor. Yani fazla karbonhidrat = yağlanmak. Ben liseye giderken çok zayıf olmama rağmen kilo alıp yağlanmıştım. O nedenle tavsiye etmem sporsuz kilo almanı.
Karbonhidrat takviyesi olarak alabilirsin tabii ki. Benim dediğim şekilde alırsan kesinlikle aroma verici bir şeyler almalısın yanında. Protein şart değil. Spora gitmiyorsan protein tozu çok gerekli sayılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…