Cream of Rice Proteinocean alınır mı?

yamal111

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, karbonhidrat eksiğimi tamamlamak için pirinçunu tüketmeyi düşünüyorum. Ancak sade pirinç unuyla yaptığım birkaç tarif pek hoşuma gitmedi. Aromalı olanları denemek istiyorum, Proteinocean'dan almak mantıklı olur mu? Ya da farklı bir tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Lemon cheesecake aroması güzeldi muhallebiliyi almayın rezil bir şey yapmışlar.

Bir çok kişi tavsiye ediyor güzel bir tatlandırıcı Hiq'da tercih edebilirsiniz fiyatlar hemen hemen aynıdır.

Lemon cheesecake aroması güzeldi muhallebiliyi almayın rezil bir şey yapmışlar.

Meyve falan atıyor musun yoksa sade de yenilebilir oluyor mu? Bir de sütle yapınca daha iyi oluyor diyorlar laktozsuz sütle yapsam bir zararı olur mu?

Size aylar boyunca tükettiğim kakaolu pirinç unlu basit bir tarifi önerebilirim. Yaklaşık olarak 500 kcal içeriyor ve 24 gr protein, kahvaltı adına iyi miktarda karbonhidrat bulunmakta. 50 gr kakaolu pirinç unu (proteinocean), 4 yumurtayı karıştırarak iyice çırpıyoruz. Sıcak suya ihtiyaç yok. Bunu çok az yağlı tavada kapağını kapatarak pişiriyoruz omlet gibi. Afiyet olsun. Kakao ve yumurta gözünüze korkutucu gelmesin.

Ben limonlu cheesecake ve muhallebi aromalarını kullanıyorum çok da beğeniyorum. Tatlı niyetine yapıp yiyorum o kadar güzeller.

Marketten alıp içine tatlandırıcı atmanı öneririm.

kendi aroma seçimine göre alırsın.(ama baklava alma siyanür gibi tadı var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…