CreamAPI VirusTotal sonuçları nasıldır?

tuttttuuw2

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben CreamAPI adında bir programı taramak için VirusTotal'e atacaktım. İndirdiğim dosyayı atmak için tıklayınca program bir defalığına çalıştı. Ne yapacagımı bilmiyorum VirusTotal sonucunu buraya atıyorum rica ediyorum bakın. Yanlışlıkla tıkladım ve bir kere programı çalıştırdım. Zararlı mı bu program? Zararlıysa ne yapayım?

Steam DLC açmak için mi indirdiniz? Ve normalde o dosya 3 5 MB bir şey 144 MB olamaz. Yanlış bir şey indirmiş olmayasınız?

False positive gibi duruyor yine de kalıteli bir antivirüs ile tarayın PC'yi içiniz rahat etsin.

Steam DLC açmak için mi indirdiniz? Ve normalde o dosya 3 5 MB bir şey 144 MB olamaz. Yanlış bir şey indirmiş olmayasınız?
hocam orjinal reddit sitesinden son sürümü indirdim ve dlc açmak için evet
False positive gibi duruyor yine de kalıteli bir antivirüs ile tarayın PC'yi içiniz rahat etsin.
false positive nedir hocam ve programı kullanmaya devam edeyimmi eger antivirüsten bişey çıkmazsa

hocam orjinal reddit sitesinden son sürümü indirdim ve dlc açmak için evet

false positive nedir hocam ve programı kullanmaya devam edeyimmi eger antivirüsten bişey çıkmazsa
Arkadaşında dediği gibi false ozaman hocam, yanlış sonuç demek. kullanmaya devam edebilirsiniz.

Arkadaşında dediği gibi false ozaman hocam, yanlış sonuç demek. kullanmaya devam edebilirsiniz.
teşekkür ederim indirdiğim site:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu nasıl DLL? CreamInstaller normalde safe ve 140mb civarı ediyor ama creaminstaller bir DLL değil, bir EXE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…