Bazen bu tarz uyarılarla karşılaşılabiliyor. "False Positive" diyorlar bu tarz uyarılara. Kullanmak size kalmış. Aşağıdaki bağlantıdan takip edilebilir, insanlar karşılaştıkları hataları ve bu tarz uyarıları paylaşıyorlar arama çubuğunun hemen altında kapatılmış ve hala açık olan konular arasında geçiş yapabilirsiniz.
Issues · pointfeev/CreamInstaller
program sizde hala varsa benle paylaşabilirmisiniz acaba?Bazen bu tarz uyarılarla karşılaşılabiliyor. "False Positive" diyorlar bu tarz uyarılara. Kullanmak size kalmış. Aşağıdaki bağlantıdan takip edilebilir, insanlar karşılaştıkları hataları ve bu tarz uyarıları paylaşıyorlar arama çubuğunun hemen altında kapatılmış ve hala açık olan konular arasında geçiş yapabilirsiniz.
Issues · pointfeev/CreamInstaller
Hocam kusura bakmayın foruma çok fazla giriş yapmıyorum. Programın güncel versiyonu ben de bulunduğunu sanmıyorum. Kontrol etmeyi çok isterdim ancak bilgisayarımın güç kaynağını servise gönderdim. Vektron Elektrik mağdurları arasında yer alacağım gibi duruyor. Bunun hakkında bir konu açmak için başka bir bilgisayardan giriş yaptığımda gördüm mesajımı alıntıladığınızı ancak size şu konuda yardımcı olabilirim, buna benzer programların yaratıcılarının kendi hesapları ile konu açtığı bir yabancı forum var. Buradan link paylaşamıyorum sanırım. Size özelden yazabiliyorsam şimdi yazacağım.sizde hala program varsa verebilirmisiniz acaba?
program sizde hala varsa benle paylaşabilirmisiniz acaba?
çok geçmiş olsun hocam.merak etmeyin birşekilde programı benim eski bilgisayarın hdd'sinde buldumHocam kusura bakmayın foruma çok fazla giriş yapmıyorum. Programın güncel versiyonu ben de bulunduğunu sanmıyorum. Kontrol etmeyi çok isterdim ancak bilgisayarımın güç kaynağını servise gönderdim. Vektron Elektrik mağdurları arasında yer alacağım gibi duruyor. Bunun hakkında bir konu açmak için başka bir bilgisayardan giriş yaptığımda gördüm mesajımı alıntıladığınızı ancak size şu konuda yardımcı olabilirim, buna benzer programların yaratıcılarının kendi hesapları ile konu açtığı bir yabancı forum var. Buradan link paylaşamıyorum sanırım. Size özelden yazabiliyorsam şimdi yazacağım.
Baktım ama sanırım özel olarak mesaj gönderme gibi bir seçeneğim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.