D Demir0102 Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #1 Tek böbreğim var. Creapure’u Bigjoy’dan aldım, zararı olur mu? Kullansam ya da kaç gram almalıyım ve kaç litre su içmeliyim?
Tek böbreğim var. Creapure’u Bigjoy’dan aldım, zararı olur mu? Kullansam ya da kaç gram almalıyım ve kaç litre su içmeliyim?
T Bag Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 696 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #2 Hocam bu konuyu doktorunuzla görüşmenizde fayda var. Yerinizde ben olsam hiç şansa atmam iade ederdim.
Hocam bu konuyu doktorunuzla görüşmenizde fayda var. Yerinizde ben olsam hiç şansa atmam iade ederdim.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 26 Mayıs 2025 #3 Sen doktorla görüşmeden bal olsa unut. Seni bayıltabilir. Bir de madem soracaksın neden alıyorsun?
D Demir0102 Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #4 T Bag dedi: Hocam bu konuyu doktorunuzla görüşmenizde fayda var. Yerinizde ben olsam hiç şansa atmam iade ederdim. Genişletmek için tıkla... Yarım ölçek alsam o da mı sorun çıkartır
T Bag dedi: Hocam bu konuyu doktorunuzla görüşmenizde fayda var. Yerinizde ben olsam hiç şansa atmam iade ederdim. Genişletmek için tıkla... Yarım ölçek alsam o da mı sorun çıkartır
T Bag Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 696 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #5 Hocam hekim değilim bilemiyorum, yine de riske atmamakta fayda var.
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #6 Demir0102 dedi: Tek böbreğim var. Creapure'u Bigjoy'dan aldım, zararı olur mu? Kullansam ya da kaç gram almalıyım ve kaç litre su içmeliyim? Genişletmek için tıkla... Hocam 2 böbrekli biri için bile riskli olabiliyor bazen, kesinlikle doktorunuzla görüşün.
Demir0102 dedi: Tek böbreğim var. Creapure'u Bigjoy'dan aldım, zararı olur mu? Kullansam ya da kaç gram almalıyım ve kaç litre su içmeliyim? Genişletmek için tıkla... Hocam 2 böbrekli biri için bile riskli olabiliyor bazen, kesinlikle doktorunuzla görüşün.