Createprocess hatası

EmreeDgn

Hectopat
Daha fazla  
Okuduğum bölüm gereği F klavye çalışması yapmak zorundayım. Okulda kullandığımız program büro klavye programı ben bu programı evde kurduğum vakit program çalışmıyor ve onarılamaz uygulama kapatma hatası geliyor. Program altta açılıyor ama sonra geri kapanıyor. Farklı yerlerden programı almama rağmen sorun aynı yardımlarınızı bekliyorum çok önemli bu benim için.

İşletim sistemim Windows 10 32bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuda bahsi geçen Programın mümküne adını verebilirmisiniz. Okul da kullandığınız yazılımın versiyonu ile sizin indirmeye çalıştığınız yazılımlar aynı versiyona mı sahip. Kurulum yaptığınız cihaz, okulunuzda ki cihazla uyumlu mu ? eksiği var mı diye kontrol edip, bir de programın Tam Adını vermenizi rica ediyorum.

Büro yönetimi büro klavye programı okulda kullanılan sürüm 2012 bende aynı sürümü kullanmak istiyorum ki programın başka bir sürümü yok. Aynı yazılımı okuldaki bilgisayarlardan da aktardım kendime kendim de indirdim fakat sorun devam ediyor. Sorun Windows 10 kullanmamla alakalı olabilir mi?

Yardım edecek kimse yok mu? yardıma ihtiyacım var.

Hocam size sordum ama cevap alamadım, tekrar soruyorum. Okulunuzda ki Bilgisayarların işletim sistemi nedir ? Ayrıca bu program Sadece 64bit de çalışıyor olabilir. Sorununa çözüm bulmam için, sorunun ne olduğunu anlamama yardımcı ol dostum.

Kusura bakmayın sağlık sorunlarım vardı biraz.Kaldığım yerden devam ediyorum hala programda ki sorun devam ediyor. Bilgisayarları kontrol ettim ve Windows 7 32 bit işletimi kullanılıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı