Creatin içtikten hemen sonra tuvalete gitmek problem yaratır mı?

Ezellyyy

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sordugum soru cok aptalca bir soru ama affedin😄
Simdi ben creatine tüketiyorum, genellikle yemekten sonra içmeyi tercih ediyorum. Sorum şu: Eğer yemekten sonra direk içersem sonrasında da büyük tuvaletime gidersem creatin hala kanıma karışır mı yoksa içtiğim boşa mı gider?

Kanka tuvaletini tutmak ne kadar mantıksızsa onun kana karışmama olasılığı da o kadar mantıksız bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sindirim 6-8 saat sürüyormuş Google amcaya göre. Dediğin yemek yerken bir yandan bırakmak gibi bir şey.

Kanka tamam da işte yemek yedikten sonra creatine içip sonrasında zaman fark etmeksizin tuvalete gidersem hala kana karışır mı diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten o boşaltım yoluna kadar sindiriliyor o sindirilmeyen boşaltılıo o yüzden bir şeycik olmaz.

Yemek yediğinizde vücudunuz yeni gelen besinler için yer açmak amacıyla sindirimi tamamlanmış önceki öğünlerinizi boşaltması için bağırsak sistemini uyarıyor. Yani senin yediğin yemek ve kreatinin atığı bir sonraki öğününde çıkacak dostum.

Kreatin sonrası tuvalete çıkmak gayet doğal bir durum bunun erkeni geçi yok vücut sindiriyor zaten. Direk çişe dönüşmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı