Creatin kaşıntı yapıyor

Furkist

Zeptopat
Daha fazla  
7 gundur creatin kullanıyorum 5 gundur hastayim sadece yuzumde kizariklik ucuk kasinti olmaya basladi. sizce creatine alerjim olabilir mi?

7 gundur creatin kullanıyorum 5 gundur hastayim sadece yuzumde kizariklik ucuk kasinti olmaya basladi. sizce creatine alerjim olabilir mi?
Kullandığınız kreatinin markasını yazabilir misiniz? Kreatin dışında kullandığınız başka bir supplement var mı? Pre Workout kullanıyor musunuz?

Kreatinden olduğunu sanmam. Çünkü kreatinin böyle bir yan etkisi yok. Kreatin alerijisi diye bir şey de yok.
Hastalagim gecene kadar birakicam sonra tekrar baslayacagim eger ayni seyleri yaparsa birakmayi dusunuyorum

Kreatin'e alerjiniz olsaydı her et yediğinizde az da olsa gözlemlenirdi diye düşünüyorum. Kaşıntı ve kızarıklık gibi etkiler yaptığını birkaç yerde okumuştum. Su tüketimini arttırın yine de geçmezse hekime başvurun derim.

Kreatin başlamadan önce tahlil yaptırıp kontrol ettiniz mi ? Kafanıza göre yada taviye üstüne mi başladınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…