F Furkist Zeptopat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #1 7 gundur creatin kullanıyorum 5 gundur hastayim sadece yuzumde kizariklik ucuk kasinti olmaya basladi. sizce creatine alerjim olabilir mi?
7 gundur creatin kullanıyorum 5 gundur hastayim sadece yuzumde kizariklik ucuk kasinti olmaya basladi. sizce creatine alerjim olabilir mi?
safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 895 Çözümler 21 28 Kasım 2022 #2 Furkist dedi: 7 gundur creatin kullanıyorum 5 gundur hastayim sadece yuzumde kizariklik ucuk kasinti olmaya basladi. sizce creatine alerjim olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kreatinin yan etkilerinden biri kaşıntı , bir doktora gidin derim.
Furkist dedi: 7 gundur creatin kullanıyorum 5 gundur hastayim sadece yuzumde kizariklik ucuk kasinti olmaya basladi. sizce creatine alerjim olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kreatinin yan etkilerinden biri kaşıntı , bir doktora gidin derim.
elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 28 Kasım 2022 #3 Furkist dedi: 7 gundur creatin kullanıyorum 5 gundur hastayim sadece yuzumde kizariklik ucuk kasinti olmaya basladi. sizce creatine alerjim olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız kreatinin markasını yazabilir misiniz? Kreatin dışında kullandığınız başka bir supplement var mı? Pre Workout kullanıyor musunuz?
Furkist dedi: 7 gundur creatin kullanıyorum 5 gundur hastayim sadece yuzumde kizariklik ucuk kasinti olmaya basladi. sizce creatine alerjim olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız kreatinin markasını yazabilir misiniz? Kreatin dışında kullandığınız başka bir supplement var mı? Pre Workout kullanıyor musunuz?
F Furkist Zeptopat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #4 elegiac dedi: Kullandığınız kreatinin markasını yazabilir misiniz? Kreatin dışında kullandığınız başka bir supplement var mı? Pre Workout kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hiq dan kullaniyorum pre kullanmiyorum
elegiac dedi: Kullandığınız kreatinin markasını yazabilir misiniz? Kreatin dışında kullandığınız başka bir supplement var mı? Pre Workout kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hiq dan kullaniyorum pre kullanmiyorum
elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 28 Kasım 2022 #5 Furkist dedi: Hiq dan kullaniyorum pre kullanmiyorum Genişletmek için tıkla... Kreatinden olduğunu sanmam. Çünkü kreatinin böyle bir yan etkisi yok. Kreatin alerijisi diye bir şey de yok.
Furkist dedi: Hiq dan kullaniyorum pre kullanmiyorum Genişletmek için tıkla... Kreatinden olduğunu sanmam. Çünkü kreatinin böyle bir yan etkisi yok. Kreatin alerijisi diye bir şey de yok.
F Furkist Zeptopat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #6 elegiac dedi: Kreatinden olduğunu sanmam. Çünkü kreatinin böyle bir yan etkisi yok. Kreatin alerijisi diye bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... Hastalagim gecene kadar birakicam sonra tekrar baslayacagim eger ayni seyleri yaparsa birakmayi dusunuyorum
elegiac dedi: Kreatinden olduğunu sanmam. Çünkü kreatinin böyle bir yan etkisi yok. Kreatin alerijisi diye bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... Hastalagim gecene kadar birakicam sonra tekrar baslayacagim eger ayni seyleri yaparsa birakmayi dusunuyorum
alisaidcelikk Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #7 Kreatin'e alerjiniz olsaydı her et yediğinizde az da olsa gözlemlenirdi diye düşünüyorum. Kaşıntı ve kızarıklık gibi etkiler yaptığını birkaç yerde okumuştum. Su tüketimini arttırın yine de geçmezse hekime başvurun derim.
Kreatin'e alerjiniz olsaydı her et yediğinizde az da olsa gözlemlenirdi diye düşünüyorum. Kaşıntı ve kızarıklık gibi etkiler yaptığını birkaç yerde okumuştum. Su tüketimini arttırın yine de geçmezse hekime başvurun derim.
M mr_hidir Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 981 Çözümler 5 28 Kasım 2022 #8 Furkist dedi: 7 gundur creatin kullanıyorum 5 gundur hastayim sadece yuzumde kizariklik ucuk kasinti olmaya basladi. sizce creatine alerjim olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kreatin başlamadan önce tahlil yaptırıp kontrol ettiniz mi ? Kafanıza göre yada taviye üstüne mi başladınız ?
Furkist dedi: 7 gundur creatin kullanıyorum 5 gundur hastayim sadece yuzumde kizariklik ucuk kasinti olmaya basladi. sizce creatine alerjim olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kreatin başlamadan önce tahlil yaptırıp kontrol ettiniz mi ? Kafanıza göre yada taviye üstüne mi başladınız ?
F Furkist Zeptopat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #9 mr_hidir dedi: Kreatin başlamadan önce tahlil yaptırıp kontrol ettiniz mi ? Kafanıza göre yada taviye üstüne mi başladınız ? Genişletmek için tıkla... butun alerji testlerini yaptirmistim toza ve kedi tuyune alerjim var
mr_hidir dedi: Kreatin başlamadan önce tahlil yaptırıp kontrol ettiniz mi ? Kafanıza göre yada taviye üstüne mi başladınız ? Genişletmek için tıkla... butun alerji testlerini yaptirmistim toza ve kedi tuyune alerjim var
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.196 Çözümler 10 28 Kasım 2022 #10 Yakında saçında dökülmeye başlar. Bence uzak dur.