Creatin önerisi

eğer denetim olsaydı Trendyol'da en çok satılan protein tozları sahte olmazdı.
Katılıyorum.
Hocam her gezme teklifi aldığımıza da güvenmemek lazım run nutritiona gidecektim bende bir ara, kaldı sonra o şekilde

Fabrikaya gelinceye kadar bir sürü kıstas yok mu hocam isterseniz bu konuda da biraz konuşabiliriz ama fikirlerinize saygı duymakla da yetinebilirim.

Fabrika konumu olarak Kürdistan atıyor Run Nutrition

Tabi fabrikaya kadar çok şey var özellikle ham madde, çünkü fabrikada üretilmiyor dışarıdan sipariş veriliyor. Mesela bu konuda Swiss'e güveniyorum çünkü adamlar Astosan'dan aldıkları ürünün faturasını bile paylaştılar bana.

Xpro sitesinde yer alan genel merkezmiş, ürünler apharma fabrikalarında üretiliyormuş.

Burayı da araştırdım ama hem bir çok sporcu takviye gıdası hem ilaç üretimi için ufak kalmaz mı burası? Yani Hardline gibi firmalara bakınca fabrikasının çeyreği bile etmiyor. Ki burası sadece sporcu ürünleri üretmiyor, sağlık ürünleri de üretiyor. Pek güvenemedim yine de, ham maddesi belli midir?

@enesiskk Bu arada konum doğru mu bilmiyorum ama aynı binada 2 farklı şirket de gözüküyor.

Hocam hardline gibi bir firmayla karşılaştırmak yanlış olur. Satışları da nereden baksak 2 3 katı vardır. Mapte gezindiğimiz zaman sadece ön yüzünü görüyorum. Ama haritalar kısmında baya büyük bir bina gözüküyor. Bundan fazla araştırma yapmak bana düşmez bence. Firma hakkında düşüncelerim halen değişmedi hatta piyasadaki çoğu firmaya göre müşteri iletişimi olduğu için güvenim arttı.
Hammadde : Powders | Star Nutraceuticals

Dosya Ekleri

• 1723302873461.png
    27,6 KB · Görüntüleme: 21
Evet o sebeple çeyreğiyle karşılaştırdım. Ham madde bilgisini nereden aldınız? Eğer ham madde bu ise ve fabrikadan da 2-3 görüntü alabilirsek tamamdır benim için.

Evet o sebeple çeyreğiyle karşılaştırdım. Ham madde bilgisini nereden aldınız? Eğer ham madde bu ise ve fabrikadan da 2-3 görüntü alabilirsek tamamdır benim için.
Hocam hammaddeyi de yine mail atarak aldım. Benim için bu kadar bilgi yeterli dediğim gibi. Siz eğer ki görüntü işine girerseniz geridönüşü bildirirsiniz bize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…