Creatin önerisi

raynty

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 2.5 aydır düzenli olarak Proteinocean'daki aromalı olanı kullanıyorum. İnternette Proteinocean'dan alacağınıza un alın daha iyi diyorlar. Sizce Türkiye'deki alınabilecek en iyi marka hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Supplementler.com'un kendi ürünleri iyidir. Hem creatin hem protein tozu olarak kendilerini kullanıyorum oldukca memnunum.

Merhaba. Yaklaşık 2.5 aydır düzenli olarak Proteinocean'daki aromalı olanı kullanıyorum. İnternette Proteinocean'dan alacağınıza un alın daha iyi diyorlar. Sizce Türkiye'deki alınabilecek en iyi marka hangisidir?
1-Kreatinde marka fark etmiyor. Başka supplementlerde daha iyi seçenekler var evet. Bigjoy, hardline gibi.
2-Aromalı yerine aromasız kullanman daha iyi olur.

Sizce.

1-kreatinde marka fark etmiyor. Başka supplementlerde daha iyi seçenekler var evet. Bigjoy, Hardline gibi.
2-aromalı yerine aromasız kullanman daha iyi olur.

Hiqmu yoksa Grizzone mu?

1-kreatinde marka fark etmiyor. Başka supplementlerde daha iyi seçenekler var evet. Bigjoy, Hardline gibi.
2-aromalı yerine aromasız kullanman daha iyi olur.

Aromalı kullansam ne fark olur gramaj farkı mı oluyor sadece.

En ucuzu hangisiyse ondan al çünkü kreatin hammdesi, Creapure olmadığı sürece hepsi Çin'de bir fabrikada üretiliyor bildiğim kadarıyla, belki Creapure biraz daha kalitelidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı