Creatin saçlarımı döktü

Arkadaşlar merhaba, 6 ay spora gittim. Kilo vermek için belirli bir aydan sonra kardiyo kestim ağırlık çalıştım. 94 kilodan 85 k. G kadar düştüm ve sonrasında saçlarım çok yıprandı tepe bölgesi açıldı. Ön saçlarım artık sol yukarı doğru şekil almıyor çok az ön tarafta da açılma oldu. Açıkçası çık seyrek artık. İnternetten doktorla konuştum. saç ekimi için çok erken sizin için saçlarınız incelmiş ve kullandığınız creatin gibi ürünler saç dökülmelerini hızlandırır dedi bana set serum gibi şeyler önerdi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250511_171302.jpg
    Screenshot_20250511_171302.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_20250511_171045_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20250511_171045_com.whatsapp.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG-20250511-WA0056.jpeg
    IMG-20250511-WA0056.jpeg
    78,7 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20250511_171134.jpg
    Screenshot_20250511_171134.jpg
    132,7 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, 6 ay spora gittim. Kilo vermek için belirli bir aydan sonra kardiyo kestim ağırlık çalıştım. 94 kilodan 85 k. G kadar düştüm ve sonrasında saçlarım çok yıprandı tepe bölgesi açıldı. Ön saçlarım artık sol yukarı doğru şekil almıyor çok az ön tarafta da açılma oldu. Açıkçası çık seyrek artık. İnternetten doktorla konuştum. saç ekimi için çok erken sizin için saçlarınız incelmiş ve kullandığınız creatin gibi ürünler saç dökülmelerini hızlandırır dedi bana set serum gibi şeyler önerdi.
Hocam son yapılan araştırmayı okuduktan sonra kreatin kullanmaya başladım. 6 gün günde 25gr yükleme yaparak ilk defa kullandım, 1 haftadır da 5 gr olarak devam ediyorum. Ailede kellik olmasına rağmen saçlarımda dökülme olmadı. Bu işler genetiğe bakıyor belki yaşınızdan dolayı da olabilir fakat araştırmaya göre kreatinin böyle bir etkisi yok.
Araştırma

Saitama olcan hocam ne güzel. :)

Saitama olcan hocam ne güzel. :)
Ben eski halini istiyorum. Malesef 😁

Hocam son yapılan araştırmayı okuduktan sonra kreatin kullanmaya başladım. 6 gün günde 25gr yükleme yaparak ilk defa kullandım, 1 haftadır da 5 gr olarak devam ediyorum. Ailede kellik olmasına rağmen saçlarımda dökülme olmadı. Bu işler genetiğe bakıyor belki yaşınızdan dolayı da olabilir fakat araştırmaya göre kreatinin böyle bir etkisi yok.
Araştırma

Ben 6 ay. Boyunca 5gr kullandım. Sonra bıraktım. O arada saçlar böyle oldu. Yoksa yukarıda gördüğün gibi normaldi saçlar.

Zaten döküleceği varmış kreatin dökmedi. Ilk fotolarda da yanlar açıkmış zaten galiba. Kreatin saç dökülmesini falan hızlandırmıyor hızlandırması için bir sebep yok. Ne DHT arttırıyor ne de saç folikülü sağlığını etkiliyor.

Hocam önümüzdeki 2.5 yıl içinde de antrenman yapmaya devam edin. Bir de klima kullanmayın tamamdır.

Saçlar ama çok seyrek önler eskisi kadar şekil almıyor canımı sıkıyor ve serum seti önerdiler. Prp plazma tedavisi.

Zaten döküleceği varmış kreatin dökmedi. Ilk fotolarda da yanlar açıkmış zaten galiba. Kreatin saç dökülmesini falan hızlandırmıyor hızlandırması için bir sebep yok. Ne dht arttırıyor ne de saç folikülü sağlığını etkiliyor.

Doktorun söylediğini söyledim ben sadece bilemiyorum. Serum seti önerdi. Ektirme yapmana gerek yok dedi fiyatı 9K dedi düzelir dedi ama prp plazma tedavisi ile.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250511_180130_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20250511_180130_com.whatsapp.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20250511_180130_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20250511_180130_com.whatsapp.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 59

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı