Creatin ve supplement önerisi

itsrar

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 5 aydır spor salonunda vücudumu geliştirmeye çalışıyorum bu zamana kadar hiçbir şekilde protein tozu creatin ve BCAA gibi şeyler kullanmadım. Yalnızca tavuk ile proteinimi karşıladım önerebileceğiniz bir marka, supplement seti var mı? Ve 17 yaşında creatin kullanırsam ne gibi şeyler sonuçlanabilir? İnternetteki bilgiler çok karışık olduğundan bu konu hakkında pek bilgi edinemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kreatinde marka takıntılı olma. İşini görür HIQ, ocean, suppplementler markalarından bir protein tozu alabilirsin. Protein tozunu tariflerde tatma vermesi amaçlı ve en önemlisi varsa protein açığını kapatmak adına kullanmak en doğrusu olacaktır. Kreatin ve Omega 3 D vitamini gibi takviyeler hariç supplementlerden çok bir şey beklemeyin.

Kreatinde marka takıntılı olma. İşini görür HIQ, ocean, suppplementler markalarından bir protein tozu alabilirsin. Protein tozunu tariflerde tatma vermesi amaçlı ve en önemlisi varsa protein açığını kapatmak adına kullanmak en doğrusu olacaktır. Kreatin ve Omega 3 D vitamini gibi takviyeler hariç supplementlerden çok bir şey beklemeyin.
peki 17 yaşında creatin kullanmanın bana zararı olabilir mi bilgin var mı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı