Creatine mi pre-workout mu tercih edilmeli?

BeratMen

Centipat
Daha fazla  
İlk kez kullanacağım, spora başlayalı 2 aya yaklaştı, sizce hangisini kullanayım ve hangi markanınkini kullanayım?

Pre bana göre boş bir şey 1-2 kere içtikten sonra zaten etki etmiyor bile neredeyse. Eğer beslenmem iyi boş harcayacak param var diyorsan creatine al yoksa gerek yok.

İkisinin de kullanım amacı farklı. Creatin ufak bir miktar güç artışı ve biraz dolu görüntü sağlar, pre enerji amaçlı kullanılır. Arkadaşın dediği gibi pre bence de boş iş. Düzenli kullanırsan gittikçe etki etmeyecek sürekli daha fazla doz alacaksın. Haftada 1 veya aşırı yorgun olduğun tempolu bir günde kullanırsan sorun değil ama illa ikisinden biri olacaksa kesinlikle kreatin ama bana kalırsa ona da gerek yok.

Kullanabiliyorsan ikisini de kullan, amaçları sonuçta aynı enerji güç vs. ama ürünler farklı pre-workout yerine eğer sürekli kahve tüketicisi değilsen 200mg civarında kafein tüketebilirsin bende pre-workout hiçbir fark hissettirmiyor güç olarak fakat kafeinden farkı aldığımı hissedebiliyorum deneyip görmen de gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…